![]() |
Tapiterie Tuning-auto
SUPER OFERTA!!!tapiterie auto personalizata ptr toate tipurile de autoturisme si ptr cei mai pretentiosi clienti va oferim o gama larga de culori ptr PIELE,IMITATII PIELE si PLUSURI AUTO!!!!La cererea clientului se pot ezecuta inscriptionari cu LASSERUL in piele,plexi-glass personalizat in tetiere,ceasuri personalizate pe stalp in piele,etc.Ptr comenzi sau mai multe informatii email: [email protected] sau la tel:0727.275.585http://Gabby M-Power 460.jpg[IMG]http://HPIM2620.JPG[/IMG]
|
Re: Tapiterie Tuning-auto
pt un e 36 pisica vreau sa schimb ...plafonul+fete usi fa-mi un pretz !!!! si cat dureaza (ai materiale tot?) vreau plush nu piele
|
Ceva poze cu lucrari executate?
|
as fi adaugata eu cateva poze dar sa nu se supere gaby.wow cum lucreaza mie unul mia placut enorm ceva f frumos si e u tip super de treaba
|
Pai atunci pune niste poze cu interiorul masinii tale...;)
|
pai nam cum sa pun cu interiorul masini mele pt ca nu este facut de el.apropo ;lucreaza mult mai bine decat cel care ma facut mie masina
|
preturi ceva ?
|
Poze cu lucrari , eu chiar sunt interesat ! Ma intereseaza daca exista ceva material textil de culoare crem sau alb! Imitatia de piele in cat timp se roade sau se duce vopseaua ?!
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
va place nu?
|
1 Attachment(s)
adevaru ca e belea o sa vedeti masinile facute de gaby sambata la show or sa fie expuse la cei de la anonymous
|
ce urs e ala ?
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
nu ma bag in seama ca prostul dar bordul ala de toyota celica arata ca vai viata lui, nu exista cusaturi paralele pe el, plin de cute, etc etc, zic asta pentru ca l-am vazut live si desfacut de pe masina, nu din poza.
|
Gata stiu ursu, poate o sa apuc sa il vad in realitate sa vad calitatea. Pana atunci astept raspuns la intrebarile in legatura cu materialu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning