![]() |
anvelope noi .. import GERMANIA
ANVELOPE AUTO GERMANIA va ofera o gama larga de anvelope auto noi importate direct din GERMANIA: MICHELIN, DUNLOP, PIRELLI, CONTINETAL, GOODYEAR, FULDA etc.
Anvelope mai ieftine pentru DACIA Logan precum KORMORAN si MATADOR. Vindem EN-GROSS si EN-DETAIL !! Pentru oferta noastra care va fi valabila din 1 Aprilie va rog a trimite un mail pe [email protected] sau YM: anvelope.auto. Raspund si pe forum. |
Re: anvelope noi .. import GERMANIA
M-ar interesa si pe mine niste anvelope 195/50/15 profil V. Marca ma intereseaza mai putin. Zi-mi si mie niste preturi. Mersi anticipat
|
din pacate nu am pe stoc dimensiunile dorite doar ceva asemanator
195/60R15 88V SILVERSTONE EVOL 8 - 168 lei/buc 195/60R15 88V SILVERSTONE NS500 KRUIZER - 178 lei/buc Preturile contin T.V.A. Se elibereaza factura fiscala pentru produsele cumparate. |
Momentan nu ma grabesc......daca apare ceva pe stoc in urmatoarele 2-3 saptamani imi dai un PM. Pe 60 mi se par inalte si e pacat de jantele mele eventual pe 45 ...dar nu stiu daca exista....sau chiar 40.
|
sper ca diseara sa gasesc la furnizorul din germania dimensiunile dorite si va dau si pretul la ele.
|
pe stoc in depozit in Romania:
195/50R15 ZR DUNLOP SP 9000 - 180 lei/bucata |
Eu cam in doua saptamani ajung in tara.....dunlop mi se par ok.....eventual iar doar doua pt fata...si merg pe spate cu sh :). Ramane sa te contactez atunci pt detalii...poate mai apare ceva. Mersi de informatii
|
oki. avem pe stoc 12 bucati. cred ca in 2 saptamani nu se vor epuiza toate ! :)
|
215/55(50)/16, cu profil de vara si ploaie, eventual in V sau W, ai ?
|
215/55R16 93W GOODYEAR F1 GSD3 - 346 lei / buc
In stoc in depozit, in Bucuresti ! |
225/55/16 tot ce ai + preturi please!!!!!
|
225/55R16 95V ROADSTONE N2000 - 264 lei (tva inclus)
astea sunt singurlele care am |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am nevoie urgent de 2 cauciucuri. ZI-mi te rog,daca ai Matador Aquilla,neparat profil V, 195/50 r15
Iti atasez o poza. |
185-205/50/14 profil V
multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 23:02. |
- Copyright 2026 4Tuning