![]() |
Dacia 1300
Este prima masina pe care am incercat sa scot ceva sunet si cativa db , ideea de la care sa plecat a fost aceea de a o face sa sune tare si fara distorsiuni.
Player: Pioneer deh5700(va fi schimbat in aprox 1luna cu P88rs) dif fata Dls B6 dif spate blaupunkt BGx 663(au fost pe masina) amplif: Jbl Gto 1201.1 sub: 2 x jbl P1220 cabluri: Kit amplificator ground zero 4AWG alternator 90A si baterie de 74A |
Re: Dacia 1300
1 Attachment(s)
Attachment 237210 portiera1
|
2 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
|
Astept ceva pareri despre sistem...
|
Eu zic ca a iesit ceva bun. Boxele fata sunt de 16.5 cm din ce am vazut eu. A trebuit sa tai tabla pentru a intra acolo, nu? Impidica cumva geamul sa coboare la maxim?
|
difuzoarele sunt de 16,5 , a trebuit sa tai destul de mult pt. ca cei de la dacia au facut asa zisa "pregatire" pt difuzoare de 13 , la fel sa procedat si pe spate , boxele spate sunt tot in portiere. Masina este din 2004 si la modelul asta oglinda este reglabila din interior de aceea cauza coltul geamului este taiat si dif. nu dau in geam desi magnetul dif este destul de mare.
|
Mersi pentru informatie! In spate boxele sunt montate in locul la scrumiera, nu? (poti pune niste poze)
|
1 Attachment(s)
la modelul meu nu este scrumiera , oricum tot in decupajul portierei unde vine scrumiera ,am o foto dar nu se vede asa de bine Attachment 237558
|
Multumesc :!:
|
Mmmmm am si eu un 1201.1 cu 2 P1222 in sealed.
Si a ta pare tot sealed dupa volum. Ai reusit sa masori vreodata cat scoate? Ai avut curiozitatea sa impingi ampliful pana la capat???? |
cu ce ai astupat acele gauri ale portierelor?
|
incinta nu este sealed este bass reflex , are volumul atat de mic pt e facuta sa dea si presiune si muzica , de masurat nu am masurat`o cu aparat dar cel care mi`a facut incinta si a facut ceva reglaje, o pers. care are multe concursuri castigate a zis ca da peste 135 ,
gaurile din portiere au fost astupate cu un burete mai rigid din ceva folie de plastic , se pot scoate f usor |
e cam slabutz numa "peste" 135 cu ce e acolo...portul de reflex unde e? ca sa ai presiune mare incinta aia e cam mica....
|
Bigu , stiu ca poate mai mult dar nu vreau sa dau o valoare exacta pana la primul db drag la care voi participa , cred ca e mai bine asa (am zis peste 135 poate fi 14...) Porturile sunt 2 x 8cm. Bigu tu ce incinta ai recomanda?(poate incerc alta)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:09. |
- Copyright 2026 4Tuning