![]() |
Vand Sony Ericsson Vivaz U5i
2 Attachment(s)
Cele 2 poze sunt reale,am sa incerc si unele mai reusite cat mai curand.
Smartphone-ul este in conditii foarte bune de functionare,necodat,cu o autonomie a bateriei de 3 zile. Vizual o nota cred ca ar lua 9,8/10. Incarcator. Card 2Gb. Cablu de date. Sa zicem ca pretul este foarte putin negociabil,din cauza lui ireprosabila. Predare personala in Bucuresti, si provincie cu plata transportului in avans. Ma intereseaza si schimb si cu alte Smartphone-uri/Telefoane Doar cu sistemul de operare Android,de aici rezulta si motivul vanzarii,achizitionarea unuia cu android. Pret: 303. Modalitate de contact: PM/0765451018. Modalitate de plata: La predare. Starea: Second Hand. Garantie: Nu este cazul. Cantitate: 1. Blocat in retea: Neblocat. Oras: Bucuresti si provincie cu plata transportului in avans.. Modalitate de livrare: Predare personala. |
Re: Vand Sony Ericsson Vivaz U5i
salut as fi interesat de el dar pe net am gasit ca sistem de operare : Sistem de operareSymbian Series 60, 5th edition deci nu are android ??
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Niste poze reale:
|
Vand sau schimb cu altceva in aceleasi configuratii cu vivaz dar fara touchscreen,este al 4lea de genu si nu ma pot acomoda deloc cu ele,cred ca tableta ar fi buna pentru mine
in fine schimb cu ceva gen sony ericsson C905,W995,elm poate sa fie si altele dar fara touchscreen si gen configuratie vivazU5i.ms. |
Vandut,se poate inchide.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:07. |
- Copyright 2026 4Tuning