![]() |
NOU: premiera - Gibi - No Speed Limit
1 Attachment(s)
-Pentru ca de la noi s au copiat multe si pentru ca NOI..... NO SPEED LIMIT .....primul club de Racing din Romania am facut multe.......am facut-o si pe asta.
-Prezentam ""GIBI-No Speed Limit MELODIA"" , cantata integral in limba Romana , creeata special pentru clubul nostru. |
Re: Nou-premiera (gibi-no Speed Limit)
marfa rau melo ...NO SPEED LIMIT 4EVER...mai am un an .....si imi iau si io permisu .....si abia astept sa intru si io in brigada ursulete ................;) bravo florica ..bravo N S L.....
|
dap....am auzit-o. ;) ...dar era in lucru ,,piesa,... sa o aud acum finalizata :D
super tare florica/.... numai surprize.. ;) |
versurile sunt criminale... deja e pe tel. pusa ca sonerie :mrgreen:
|
Quote:
|
Quote:
|
Super tare melodia :peace: ;) .....la cat mai multe :twisted:(si asa sunt foarte putine de genu asta :sad: ) ...
|
bravo baieti..super melodie....
|
Sa speram ca nu o sa se opreasca aici... Ceea ce nu cred :lol:
|
daca se face videoclip la melodia aceasta o sa iasa ceva tare de tot...NSL..cel mai tare club!!!
|
Din punctul meu de vedere, asta e urmatoarea prioritate....VIDEOCLIPUL lui Gibi si implicit al No Speed Limit!!!!!
Sa gasim pe cineva care sa produca clipul asta si cativa sponsori sa ne finanteze! |
Quote:
|
asteptam :D
|
marfa melodia! succes cu videoclipu! :D
|
Marfa rau melodia si am si ideea de videoclip..O sa vb cu un operator si montajul o sa l fac la mine la servici..Vb sambata asta sa punem ideile pe hartie;)..Vrem No Speed Limit pe toate strazile...:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:33. |
- Copyright 2026 4Tuning