![]() |
transcriere bmw
ma poate ajuta si pe mine careva.? am cumparat un 318i din 92, inscris in ro in 2005 ...platesc timbru de mediu daca o transcriu pe numele meu?
|
Re: transcriere bmw
DA!.....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
In 2005 se platea taxa vamala si era mai mica. Guvernul s-a hotarat sa mai traga de pe oameni niste bani, din cate stiu sunt se poate castiga in instanta si aceasta noua taxa de timbru. |
probabil... dar daca trebuie sa platesti intai apoi procesul dureaza 3 ani nu e mare jmecherie...
|
las-o asa,eu de aproape 2 ani am masina si inca nu am pus-o pe mine.nu am nici un stres.
|
Poti circula mult si bine asa, dar daca te gandesti sa o ti pentru tine este mai bine sa o platesti, sau macar poti plati impozitul sa nu se adune :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
Donatie nu merge. Mostenire da, daca succesiunea se face in termen de 2 ani. BaiatBun are dreptate. Las-o asa. N-au ce sa faca deocamdata. Decat sa nu fie probleme cu fostul proprietar din RO. Sau, inmatriculare pe BG. Fara nicio grija. De cateva zile o lalalie prin media ca "Bulgarii vor să facă probleme românilor cu maşini înmatriculate în ţara lor". Teapa. Au prins si in"jurnalistii" astia un brat de caracatita dar nu spun si despre restul. Restul era despre faptul ca, guvernul bulgar lucreaza la o lege prin care romanii care achizitioneaza masini din BG, isi pot si transcrie masinile tot in Bulgaria. Ramane de vazut ce conditii trebuiesc indeplinite. Doamne ajuta! Sper sa nu incalce niciun tratat UE. Fac asta ca sa nu-i mai f.. la cap UE ca au prea multe masini ramase cu inmatricularea pe BG, care au fost vandute si la care in prezent nu se cunoaste adevaratul proprietar. P.S.: aveti grija la cei ce sustin ca au castigat procese de recuperare a taxei de inmatriculare/taxa de poluare. Pana acum, niciun proces pentru TIMBRU DE MEDIU (oug 9/2013) nu s-a castigat. |
DA CU PROPRIETARUL VREA SA O TRANSCRIU PE MINE ,,TOT MA BATE LA CAP. MAI ASTEPT SA VAD CE-O MAI FII.
|
Quote:
Deci in concluzie daca vrea ,TE FOOTE rau de tot |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
O masina se inmatriculeaza/transcrie (la DRPCIV) DOAR daca a fost inregistrata fiscal. Fara inregistrare fiscala nu se poate inmatricula/transcrie. Chiar daca la vanzarea unei masini SH, masina ramane inscrisa in continuare in circulatie (pe numele vanzatorului). cumparatorul nu are dreptul sa circule decat 30 zile de la dobandirea dreptului de proprietate (data contractului C/V) sau maxim 90 zile(cu inca 2 seturi de nr. rosii). Daca este prins i se ridica talonul. + amenda. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
- Copyright 2026 4Tuning