![]() |
Neoane sub Dacie ! help
cat de rentabil ar fi sa imi montez sub dacie niste neoane???
cam cat ar costa?,as putea sa le cumpar si la second-h.? le-as putea monta la orice service,orice electrician?? ;) |
Re: neoane sub dacie!!!! help
Daca ai minimum de cunostinte in electrica (asta insemnand sa sti sa izolezi un fir si sa bagi o mufa si sa invarti o surubelnita) eu zic ca le poti monta si singur. Cat despre neoane la mana a doua caua si tu pe la https://www.4tuning.ro/bazar.asp sau https://forum.4tuning.ro/13-auto-comercial.html . Rentabil ... asta ramane la aprecierea ta. In cazul in care cazi prin podea de rugina eu zic mai bine banii aia sa ii bagi in altceva.
|
aa nu... nu imi fac griji asupra tablei in general am avut grija k inainte de a ma apuca sa o "prepar" sa am o Dacie de stoc intecabila fara rugina vopsea matuita de ploi si soare sa-u cine stie ce defectiuni tehnice intalnite la daciile de zi cu zi...as vrea sa aud un pret estimativ totusi daca se poate...
|
din cate am vazut io cea mai buna oferta era de 2.5 mil 4 neoane cu telecomanda nush cate culori tot tacamu
umbla p bazar un anuntz... in general asa am vazut ca pretul este intre 3 si 4.5 mil setul noi |
Pretul difera in functie de ce vrea clientul in Buc sant si la 800 de mii bucata in targ da nu prea sant garantate poti sa incerci si leduri nu neaparat neoane
|
leduri.....??? hmmmm....au luminozotate la fel de intensa???
|
Poate chiar si mai mare, si mai ai si avantajul ca nu se strica asa repede.
|
hai spuneti-mi si k sunt mai ieftine si ma-m hotarat ....pa neoane bagama leduri!!! :D astea cat ar fi estimativ asa....
|
Quote:
Eu am neoane under-car dar inca nemontate: cele de lateral au fost 54 roni/buc, cel de spate pe la 25 roni iar cel de fata care imita si plasma a fost 52 roni. Toate au aceeasi culoare, ca a masinii de altfel: ALBASTRU. Mai exista si pe rosu, galben, verde, violet, alb. Nu am presetari de efecte, ci doar lumina pura de efect visual. Si ce efect inca... asta cat era in probe instalatia. Se vede mortal, dar mai astept sa cobor garda un pic ;) :idea: |
ar arata fain cu neone...dar ceva de calitate si sa fie si rezistente...spor la tunat
|
aaaaaa..uite pe MCV`ul tau poti baga nijte neonae...;)
|
nu m-am gandit...poate...cine stie;)
|
nu se mai poarta tata neoanele, mai bine de banii aia faceti altceva
|
;) am cam vazut ca nu mai au multe masini...dar nu am avut niciodata...:(
|
Quote: