![]() |
DJ 18 VLY - Craiova !
9 Attachment(s)
Poze cu masina ..... nu am rabdare sa scriu tot ce am investit sau am modificat pe la masina !
Astept intrebari ca sa ofer raspunsuri ! |
Re: DJ 18 VLY - Craiova !
1 Attachment(s)
p`asta ai uitat-o...
SUuuperrr taree fratee :) |
ms ms :* !
|
Imi scot palaria. Ii tare ticozaurul. Am observat ca cele mai multe dintre tico-urile tunate (si care arata bine) sunt albe. Se pare ca prinde bine albul la tico. Bafta.
|
mersi frumos ! .. eu vruiam sa-l fac portocaliu , dar deja e fumata culoarea , cei de la VW au bagat-o in gama lor de productie ! m-am gandit iar la fel sa o fac verdele ala aprins rau care dupa parerea mea e la moda in prezent, dar am renuntat pt ca nu-mi scoate nimeni mie culoarea exact asa cum vreau eu !
Am zis sa-i dau o perla puternica dar .. ma costa in plus cu vreo 5 milioane si am zis ca nu se merita " plus ca daca mai lovesc spoilaru sau o mai zgarii tre vopsita tot cu perla si e mare deranj " ! Asa ca am ramas tot cu alb .. in curand o sa fac urmatoarele modificari : 1.sita in spoilar - o am deja tre vopsita si montata ! 2.capota si spoilar - imitatie carbon - am sa o lipesc la fel ca la modelul golf GTI ! 3.evacuare dubla sub numar in colturi - fara a umbla la spoilar deloc ! 4.Accesorii : neoane sub masina , stroboscoape la fel ca cele de pe politie ascunse in sita din spoilar fatza ! urmeaza altele ! |
Quote:
Solutia pt moment a fost sa tai cu autogen vreo 10 - 15 cm din evacuare ! |
frumoasa a iesit man..bafta
|
Quote:
|
frumoasa o vazui azi in spate la mercur trecui pe langa ea:) doar fata apucai sa o vad.
|
Arata super masina , bafta in continuoare :)
|
multzam frumos .... apropo " spoilaru pe fatza nu este prea bine finisat - asta pt ca l-am facut singur , tot kitul exterior mi l-am facut singur - am muncit destul la el incat sa nu mai am rabdare deloc" am vrut sa vad masina o data gata si l-am lasat asa !
bafta si voua si ne vedem la 4tuning o sa fiu in parcare ! Sper sa facem o intalnire " noi posesorii de Daewoo'uri " ! |
Quote:
|
super smecher!!! bafta si vezi ce-i faci in continuare...
|
l am vazut aseara aici la piata mare unde il ti tu :D frumos dar trebuie sa il finisezi pacat ca ai muncit mult .
|
Quote:
eu sunt multumit cum a iesit ! .. trebuie sa te uiti atent la detalii ca sa vezi defectele , dar sunt multe alte lucruri care ies in evidenta si astfel ascund imperfectiunile ! Hai sa facem o intlanire MEGA intalnire Daewoo Tico si Matiz ! Sambata in parcarea de la METRO ! la ora 13:00 ! e bine ? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:34. |
- Copyright 2026 4Tuning