![]() |
SUNTEM ALATURI DE MICUTZU' IN ACESTE MOMENTE F.FOARTE GRELE
VA ANUNTZ CU REGRET, CA ... TATAL LUI MICUTZU' A TRECUT IN NEFIINTZA, SEARA TRECUTA. HAIDETZI SA FIM ALATURI DE EL ... SI FIZIC, PENTRU CA MAI MULT CA SIGUR ARE NEVOIE ...
ASHTEPT REPLY-URILE VOASTRE, REFERITOARE LA ORA SI LOCUL UNDE SA NE INTALNIM. MONICA |
Cei din constantza care nu avem cum sa ajungem promitem sa fim alaturi de micutzu doar cu mintea shi sufletul.
Sincere condoleantze...ashteptam alte detalii daka le pot spune asha...speram sa nu patzeasca nimik Fii tare... |
Va multzumesc eu mult, in locul lui ... si noi speram sa fie tare ... dar ... numai Bunul Dumnezeu ... poate sa-l intareasca...
|
Sincere condoleante, Micutzule!
Dumnezeu sa-l odihneasca! |
Sincere condoleante lui Micutzu si familiei lui.
:cry: :( Fii tare. Suntem alaturi de tine. Monica: Zi-mi la ce ora si unde! |
... pai ... nu shtiu ... asta ziceam shi eu ... sa cadem toti de acord asupra locului si orei ...
... sa avem toti o lumanare shi o floare ... shi sa mergem acasa la el ... Eu propun ora 7 la Piatza Victoriei sau la Bucur Obor ... unde va convine??? |
sincere condoleantze si din partea X-TEAM CONSTANTZA.
DUMNEZEU SA IL IERTE |
Am schimbat ora : 21:00, Piatza Victoriei.
|
Este ciudat cum uneori viata poate fii atat de cruda cu cei buni... Imaginea lui va trai insa in inimile celor care l-au cunoscut si l-au iubit...
Fie tarana usoara si odihneasca-se in pace! Sincere condoleante familiei. Cu regret etern, B-20-DOP. |
sincere condoleante. suntem alaturi de micutzu in aceste grele momente.
|
condoleante si suntem alaturi de tine (eu si membrii Burnout Racing )
|
Sincere condoleante familiei ! :(
Odihneasca-se in pace ! |
SincereCondoleante!
Sincere Condoleante de la baietii din Brasov!!
Respekt!! |
Sincere condoleante din partea Ghost Racing Team :cry: :cry:
Dumnezeu sa-l ierte si sa-i fie tarana usoara! :cry: |
sincere condoleantze.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:44. |
- Copyright 2026 4Tuning