![]() |
My Symbol
8 Attachment(s)
Motor 1.4 8v GPL .
Model fidji , full dar fara geamuri electrice pe spate (o prostie low-cost) O detin de cateva luni si nu mi-a dat nici o speranta sa cred ca-i o masina buna , tin cont ca este o masina low-cost si ma multumesc cu asta . Multe nu am ce sa zic despre masina pentru ca momentan e stock. Pe viitor vor veni si micile modificari :D. |
Re: My Symbol
Quote:
chiar daca e stock masina nu arata chiar rau.planuri de viitor??spor la modificari;) |
Ms:)
Planuri de viitor sunt multe dar ...bani sa fie :)) si timp . Pe primele locuri ar fi : -suspensie sau macar arcuri sa o mai las putin pe burta -scaune mai confortabile , niste fk-uri sau ceva nu foarte scump dar confortabil, macar pe cel de la sofer pt inceput - jante - folii - putin clean style ar merge , dar .. pe viitor Momentan o sa incep cu niste autocolante :)) vreau sa fac interiorul de la faruri si bandourile laterale cu sticker bomb :D |
Quote:
|
Quote:
Daca nu-mi place cum da le dau jos , ma ocup cu autocolante si nu-i mare pierdere putin autocolant :P , consola am decojit-o deja :)) ca ma obosea la drum lung . |
Quote:
|
frumoasa masina
vezi ca are un user aici pe forum de vanzare niste arcuri de la ta-technix de logan...cred ca se potrivesc pe clio tau bafta |
6 Attachment(s)
Nu prea merge treaba si nu-s bani pentru planurile mele :(
Momentan am facut un suport mai bunicel la cotiera si vreau sa-l unesc cu consola de la schimbator apoi imbracat tot intr-un material . Folie rosie pe stopuri si am pus niste leduri la stopul de frana aditional , nu prea imi place cum se vede dar acum e facut . |
arata bine suportu ala.....
nu vii la intalnirea clubclio in fiecare joi la ora 20.00 la Academie? |
Quote:
Poate vin in seara asta daca pot :) sper.....:D |
1 Attachment(s)
Nu mancam pe nimeni, si asa suntem putini
in parcarea din mijloc ne gasesti |
A plecat stickerbomb-ul asai ?Foarte bine,vroiam sa zic ca ar merge mai bine un piano black decat stickerele alea.Vazand bord-ul curatat,nici nu mai stiu ce sa zic inafara de bafta!
|
Quote:
Zilele astea s-ar putea sa o personalizez cu o firma :)) O sa postez niste simulari . |
o pereche de faruri cu lupe nu vrei?:D
|
Quote:
Cum am specificat si mai sus , nu prea sunt bani de modificari :( |
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning