Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   My Symbol (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/366670-my-symbol.html)

cautamapenet 21-03-13 21:19

My Symbol

8 Attachment(s)
Motor 1.4 8v GPL .
Model fidji , full dar fara geamuri electrice pe spate (o prostie low-cost)
O detin de cateva luni si nu mi-a dat nici o speranta sa cred ca-i o masina buna , tin cont ca este o masina low-cost si ma multumesc cu asta .
Multe nu am ce sa zic despre masina pentru ca momentan e stock. Pe viitor vor veni si micile modificari :D.

PH 96 K R S 24-03-13 18:15

Re: My Symbol

Quote:

Originally Posted by cautamapenet (Post 5409420)
Motor 1.4 8v GPL .
Model fidji , full dar fara geamuri electrice pe spate (o prostie low-cost)
O detin de cateva luni si nu mi-a dat nici o speranta sa cred ca-i o masina buna , tin cont ca este o masina low-cost si ma multumesc cu asta .
Multe nu am ce sa zic despre masina pentru ca momentan e stock. Pe viitor vor veni si micile modificari :D.

chiar daca e stock masina nu arata chiar rau.planuri de viitor??spor la modificari;)

cautamapenet 24-03-13 18:22

Ms:)
Planuri de viitor sunt multe dar ...bani sa fie :)) si timp .
Pe primele locuri ar fi :
-suspensie sau macar arcuri sa o mai las putin pe burta
-scaune mai confortabile , niste fk-uri sau ceva nu foarte scump dar confortabil, macar pe cel de la sofer pt inceput
- jante
- folii
- putin clean style ar merge , dar .. pe viitor
Momentan o sa incep cu niste autocolante :)) vreau sa fac interiorul de la faruri si bandourile laterale cu sticker bomb :D

PH 96 K R S 24-03-13 18:34

Quote:

Originally Posted by cautamapenet (Post 5412857)
Ms:)
Planuri de viitor sunt multe dar ...bani sa fie :)) si timp .
Pe primele locuri ar fi :
-suspensie sau macar arcuri sa o mai las putin pe burta
-scaune mai confortabile , niste fk-uri sau ceva nu foarte scump dar confortabil, macar pe cel de la sofer pt inceput
- jante
- folii
- putin clean style ar merge , dar .. pe viitor
Momentan o sa incep cu niste autocolante :)) vreau sa fac interiorul de la faruri si bandourile laterale cu sticker bomb :D

nu mai bine a-i vopsi interiorul fsarurilor cu negru mat si bandourile in culoarea masini???da mult mai bine asa

cautamapenet 24-03-13 18:50

Quote:

Originally Posted by PH 96 K R S (Post 5412892)
nu mai bine a-i vopsi interiorul fsarurilor cu negru mat si bandourile in culoarea masini???da mult mai bine asa

Bandourile sunt in culoarea masinii si farurile cu interior negru se poarta acum , deci multi au , vreau ceva diferit , putin iesit din comun .
Daca nu-mi place cum da le dau jos , ma ocup cu autocolante si nu-i mare pierdere putin autocolant :P , consola am decojit-o deja :)) ca ma obosea la drum lung .

PH 96 K R S 24-03-13 20:53

Quote:

Originally Posted by cautamapenet (Post 5412929)
Bandourile sunt in culoarea masinii si farurile cu interior negru se poarta acum , deci multi au , vreau ceva diferit , putin iesit din comun .
Daca nu-mi place cum da le dau jos , ma ocup cu autocolante si nu-i mare pierdere putin autocolant :P , consola am decojit-o deja :)) ca ma obosea la drum lung .

te cred.hai fa-le sa le vedem.e posibil sa se vada bine :D

cielo_LYY 24-03-13 21:10

frumoasa masina
vezi ca are un user aici pe forum de vanzare niste arcuri de la ta-technix de logan...cred ca se potrivesc pe clio tau
bafta

cautamapenet 16-05-13 14:40

6 Attachment(s)
Nu prea merge treaba si nu-s bani pentru planurile mele :(
Momentan am facut un suport mai bunicel la cotiera si vreau sa-l unesc cu consola de la schimbator apoi imbracat tot intr-un material .

Folie rosie pe stopuri si am pus niste leduri la stopul de frana aditional , nu prea imi place cum se vede dar acum e facut .

dj_ionutz 16-05-13 15:21

arata bine suportu ala.....
nu vii la intalnirea clubclio in fiecare joi la ora 20.00 la Academie?

cautamapenet 16-05-13 15:32

Quote:

Originally Posted by dj_ionutz (Post 5472323)
arata bine suportu ala.....
nu vii la intalnirea clubclio in fiecare joi la ora 20.00 la Academie?

As veni dar nu cunosc pe nimeni si nu-mi place sa ma bag aiurea in seama .
Poate vin in seara asta daca pot :) sper.....:D

dj_ionutz 16-05-13 15:34

1 Attachment(s)
Nu mancam pe nimeni, si asa suntem putini
in parcarea din mijloc ne gasesti

Roly94 16-05-13 17:47

A plecat stickerbomb-ul asai ?Foarte bine,vroiam sa zic ca ar merge mai bine un piano black decat stickerele alea.Vazand bord-ul curatat,nici nu mai stiu ce sa zic inafara de bafta!

cautamapenet 16-05-13 20:36

Quote:

Originally Posted by Roly94 (Post 5472442)
A plecat stickerbomb-ul asai ?Foarte bine,vroiam sa zic ca ar merge mai bine un piano black decat stickerele alea.Vazand bord-ul curatat,nici nu mai stiu ce sa zic inafara de bafta!

Ms ms . L-am dat jos ca ma obosea la drum , mie personal imi placea cum arata dar era obositor.
Zilele astea s-ar putea sa o personalizez cu o firma :))
O sa postez niste simulari .

dj_ionutz 17-05-13 10:33

o pereche de faruri cu lupe nu vrei?:D

cautamapenet 17-05-13 11:38

Quote:

Originally Posted by dj_ionutz (Post 5473130)
o pereche de faruri cu lupe nu vrei?:D

Daca le dai de pomana , da:)) glumesc...
Cum am specificat si mai sus , nu prea sunt bani de modificari :(

All times are GMT +2. The time now is 23:17.

- Copyright 2026 4Tuning