![]() |
Schimb/vand BMW E30 touring
8 Attachment(s)
Motor M50B20 se da si motorul M20 original
Defecte: -mecanism trapa nu functioneaza -aripa dreapta chinezeasca- ruginita -pasaj dreapta usor atins -la cald bate un tachet -regulator relanti trebuie curatat sau schimbat(variaza relantiul) Ce am Schimbat: -motor M50B20 -evacuare cap-coada Borla( trebuie fixata mai bine, atinge putin in protectia de aluminiu de la bascula) -volam Mtech2 reconditionat cu piele perforata -fete de usi ''piele'' neagra -mocheta a fost schimbata cu una curata, inclusiv portbagaj -bielete, capete de para, bucsi bascula noi -role, curele, filtre, bujii, ulei motor, ulei servo(SKF, continental, NGK, Motul, Castrol ATF) toate noi -jante aliaj BBS originale pentru acest model -bara rigidizare intre amortizoare -volanta si cutie de M20 -electroventilator(nu e inca pus butonu sau termocupla) - ITP valabil 2014 -asigurare expirata, nu ofer fiscal(proprietarul are datorii la fisc- se poate lua legatura) Prefer ca si variante dubite sau golf1/audi, mercedes 123, 124, 190E, etc tel 0722261666 / 0769536780 De cand am luat-o am am schimbat o gramada la ea, chestia cu tachetul deja ma face sa o dau altuia cu nervi mai tari.Nu bate, nu troncane Nu se dezmembreaza |
Re: Schimb/vand BMW E30 touring
Salut,un schimb cu http://chrysler.anunturi-auto.4tunin...-11512762.html
|
Mai bine stabilim o ieseala, ma tem de pretul de intretinere .
|
Relanti-ul nu mai variaza, se pare ca mersul ii face bine. Am mers doua zile cu masinuca si acum relantiul e stabil.
Am uitat sa adaug si faptul ca au fost schimbati rulmentii la trei dintre roti.Merge foarte ok nu bate, nu troncane, etc. PS: Nu fac schimburi cu masini cu volan pe dreapta, exceptie facand masinile de teren si dubitele. |
se poate inchide, multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:51. |
- Copyright 2026 4Tuning