![]() |
Vreau un sfat...pls
Salut...Ma numesc Alex...si am si eu "problema" in achizitionarea unei masini
Eu trebuie sa aleg intre Golf 4 1.9 TDI si Opel Astra 1.7 DTI si nu stiu ce sa aleg ca imi plac amandoua... astept parerile voastre despre aceste masini...consum,intretinere....multumesc... |
Re: Vreau un sfat...pls
Mergi pe Golf clar,este fara doar si poate cea mai fiabila platforma.Astra DTI daca vrei mergi pe 2000 cmc distributie pe lant(motor BMW) iar 1700 cmc e isuzu distributie pe curea.La opel avantajul sunt piesele un pic mai ieftine dar eu raman la varianta mea,Golf
|
Re: Ms pe sfat...
Varul meu are golf 5 1.9 TDI... si pot sa zic k e super masinutza si trage belea...cam la golf ma gandeam si eu....
auzi la tata...ca golfurile disel sunt zgomotoase :)) multumesc pt sfat...mai astept si alte pareri... |
2.0 de opel..pe lant...nu este facut de bmw....este tot isuzu.......conduc eu asha ceva...singurul motor facut de bmw si pus pe opel...este pe omega....cel in 6 cilindri...aaaa......si...sfat...daca vrei ceva....ia vw...este mai bun ca opel
|
Re: Ms pe sfat...
Quote:
parerea mea:D |
...ca opelul o fi stealth...:| eu as lua golfanu' cat ai zice peshte
|
dap...asa ziceam si eu...oricum tot la golf raman...multumesc pt sfaturi....
GOLF RULZZZZ |
Daca vrei sa alegi strict intre astea si au nr de km asemanator si pret asemanator ...desi ma cam indoiesc ..... ia Golful....
|
All times are GMT +2. The time now is 20:51. |
- Copyright 2025 4Tuning