![]() |
MY cbr
5 Attachment(s)
Salutare tuturor!
Sunt nou atat pe forumul de moto cat si in ,,meseria,,de motociclist! Pot sa spun ca detestam motoarele,pana acum vreo 3 ani cand m-am urcat pe unul...si de atunci mi-au intrat in singe!!! Si uite ca nu de mult timp m-am decis sa ma pricopsesc si eu cu primul meu motor... HONDA CBR 600 F2 Fabricatie:1991 Cu mici tendinte de streetfighter! Casca este bonus :lol: Acu nu imi mai ramane decat sa iau permisul,sa o inmatriculez si sa astept zilele insorite! |
Re: MY cbr
Arata foarte bine! E modificat unghiul furcii sau mi se pare mie?
Sa o folosesti cu placere si succes la examen! |
Quote:
|
creca din cauza la far, ii da apectul ala de inclinatie:-)
foarte frumos CBR'ul. pot sa te intreb cat a fost pretul de achizitie?:-) asteptam mai multe poze cu el ca a dat caldura:D |
6 Attachment(s)
pretul de achizitie se invarte in jurul celor 1000 de iepuroi
cateva poze mai noi...intre timp cbr-ca a primit semnalizari,far,i s-au curatat galeriile,s-a pus in regula si a dat si cateva ture:lol: |
N-arata rau jucaria, sa te bucuri de ea fara incidente :)
|
Quote:
|
Sper sa nu te superi, dar la noi "streetfighter" = lovita (de obicei frontal) si reparata rapid si cat mai ieftin.
Totusi, daca nu vobleaza fata, nu trage stanga/dreapta si merge ok... aia e, merge si "streetfighter" :)) |
Quote:
p.s.1 am vazut foarte multe motociclete impecabile transformate in streetfighter...fara sa fie trantite ci din simpla pasiune,sa nu mai zic de alea care vin din fabrica p.s.2 nu am sustinut ca e streetfighter de la mama lui...ci are mici tendinte aaa....uite si o definitie contradictorie: Din cate AM OBSERVAT EU conceptul Streetfighter presupune o motocicleta sportiva (motor puternic)modificata intr-una de strada (agresiv) si este considerat total opus conceptului CafeRacer aparut in anii '60 ce presupunea o motocicleta de strada "sportivizata" (coarne joase, codita taiata)... |
primul ,,radarel,,,cu asta mica :sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning