![]() |
Cadouri de ziua indragostitilor !
Ce ii luati prietenei/prietenului de ziua indragostitilor ? :shock: :shock: :shock: :shock:
Give me some ideeas pls ! :oops: :lol: :lol: |
Heh: Fii original, ia ceva neobisnuit, ceva la care sa nu se astepte dar care sa o surpinda placut.
Daca ai nevoie de ajutor da detalii. De exemplu chestiile psihologice: - Ce se asteapta sa ii iei? - Ce culoare ii place? - De cat timp sunteti impreuna? - Cat de dispusa e la glume? ----------------------------------------\Si dupa aia o sa poti primi sfaturi. Crede-ma ma pricep. Vroiam sa dau la psihologie;) Better then Freud :idea: |
am o intrebare: SUNTETZI CATOLICI ???
|
DAP :!:
|
cica ne-a prostit shi pe noi aceasta sarbatoare preluata de la catolici dupa cum zicea shi brother fish...
am luat o inimioara mai mare care canta.... |
mda.. naspa cu sarbatoarea asta... daca te faci ca ploua ai scandal... daca ii faci cadou nu mai scapi :))
|
nimik! :lol:
|
1 Attachment(s)
Eu nu am dat nimic inca, dar am primit asta... Si este super !!! :lol:
|
marfa cadou care l-ai primit ..... si e super original din partea prietenei tale :D
|
Re:
Quote:
- papitoi si flori - bleu si roz - 11 luni - destul de dispusa :D ...dar nu vreau sa-i iau ceva la caterinca :roll: |
ce sa ii dau azi dintre
o inimioara roshie care spune i love you dar nu imi place culoare ca bate spre vishiniu un ursuletz alb care sta pe ca un boss pe un fotoliu cu o inima in bratze... |
un vin rosu demidulce si o cutie de bomboane... vinul sa il bei cu ea :)
|
eu am luat un ursuletz de vreun metru cu papion... are personalitate!
|
eu am luat o pusculita sau nush ce e ...dar e super marfa ca e in forma de fata de om si pe o parte rade si pe o parte e sad :lol: , o inimioara super misto , un portofel in forma de iepuras(roz :wink: ) si o felicitare :roll:
sper sa-i placa :roll: :P |
Happy Valentine! Fetelor trimite-ti si asta prietenului vostru: http://www.only-you.org/ :) e prea dulce situ!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:05. |
- Copyright 2026 4Tuning