![]() |
Anvelope runflat.
E adevarat ca anvelopele runflat afecteaza caseta de directie ? sau alte elemente?
|
Re: Anvelope runflat.
DA !!!!!! Fereste-te cat poti de runflat eu am patit-o . foarte rigide
|
Quote:
|
se tocesc mult mai rpd.
|
Alte pareri ale posesorilor de runflat ?
|
Intra f greu pe janta si nu orice vulcanizare le poate monta .
|
eu am cauciucuri runflat Continental SportContact 3 SSR si sunt mai mult decat multumit. acum depinde de mai multe aspecte. ce firma sunt, daca le cumperi noi sau sh, etc.
ca in orice chestie ai si + dar si - bineinteles. sunt mult mai rigide si sunt mult mai grele. directia este mult mai grea (mie imi place oricum la BMW este ceva mai greoaie fata de alte marci). acum depinde foarte mult de stilu tau de condus si ce asteptari ai de la o masina. btw: nu inteleg cum puteti voi sa va dati seama daca se tocesc mai repede sau nu.... :oops: |
Quote:
|
Pai ia de bine ce se spune mai sus,sunt mai grele,sunt mai rigide,e de ajuns aceste doua considerente ca sa-ti dai seama ca forteaza mai tare in suspensie si in directie o roata care este mai grea,dar si mai rigida pe deasupra ;)
|
Ca si idee...jantele + anv. runflat 205/45/17 cantaresc 19.1 kg. Jantele de tabla cu caucicucuri iarna 195/65/15 cantaresc 14.9 kg.
|
Daca masina a fost prevazuta din constructie cu anvelope runflat, stai linistit...nu e nici o problema sa le folosesti....dimpotriva riscul unei rasturnari in caz de pana sau explozie e mult mai mic.:D
|
Anvelopele runflat nu afecteaza in nici un fel masina atata timp cat asa a dotat-o producatorul ! :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:54. |
- Copyright 2026 4Tuning