![]() |
Inmatriculare cu acte
Am un e36 si am gasit sa cumpar acte pe romania ce trebuie sa fac ca sa o inmatriculez? a mai facut cineva imi poate explica
|
Re: Inmatriculare cu acte
Tre sa ai asa:
-Carte identitate masina -Talon -Certificat fiscal -Contract V-C -Fisa imatriculare -Mergi la primarie la tine inregistrezi masina la tine iti completeaza fisa de imatriculare la cumparator! La vanzator o ai deja completata cand iti da fiscalul! -taxa 52 lei la primarie -Certificat autenticitate RAR (100-120 lei) -Taxa talon 37 lei la banca -Asigurare RCA pe numele tau in vederea imatricularii!(fara nr trecut) -Mers la un ghiseu de acte auto sa te treaca pe tine in carte. 10 lei -Dus tot dosarul cu actele de mai sus la politie impreuna cu numerele vechi -Achitat 45 sau 80 lei pe noile numere in functie de ce vrei: la rand/prefentiale. Numere ti le da in 2-3 ore daca bagi dosarul pana in ora 1 aproximativ. Later edit: Acum am citit exact ce ai scris, si am inteles ca tu vrei sa o recarosezi. Aici ai 2 variante: - la RAR pe bune dar te costa si dureaza -Cu flexul...dar implica mai multe. |
Re: Inmatriculare cu acte
da da problema e se poate face recaroasare fara masina veche? a mai facut cineva doar cu actele?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:15. |
- Copyright 2026 4Tuning