![]() |
Echipa de sprijin
vineri ora 18.00 intalnire cu echipa de sprijin din Bucuresti in sediul 4tuning de la Unirea.
sunt asteptati si cei care vor sa sprijine organizarea locala la virtual. Multumim. |
Re: echipa de sprijin
da fain... o intrebare am, putem face parte din "echipa de sprijin" daca participam la concurs ?
si daca se poate o locatie mai exacta :P pt cei care nu au apucat sa cunoasca ff bine bucurestiu (mai specific unde la unirea? :P) |
da, se poate...
despre locatie iti explica cei care au mai fost suni eventual cand esti la unirea si te indrumam e blocul de peste bulevard fata de magazinu cocor e blocul cu neoset la parter |
aha, da acolo stiu sa ajung oricum daca se poate un nr de tel intr-un pm pt cand am sa fiu acolo :P si sper sa termin randarile macar in mare parte pana atunci
|
echipa este deja formata nu ?
|
Re: Echipa de sprijin
da am vrea sa stim si noi cine este in echipa
|
Nu, O Sa O Formam Din Cei Care Vin
|
eu ma bag ....ca si anul trecut ....
vorbim acolo ... |
Quote:
|
da ..si eu am ajutat anul trecut ..dar nu palnificasem nimik dinainte ...poate ajut si anu asta ...ca mi-a facut palcere anu trecut ....ca si asa vin de joi ...
|
Quote:
si nu a fost nici o pers care sa repezinte Vt-ul .. |
mda... eu am vrut sa vin dar am crezut ca vinerea viitoare..... da daca nu a fost mai specific... cand ar mai fi o intalnire sau ceva... la care putem participa si noi cei de la VT?... sau nu stiu ce sa zic... sa putem recupera... si am avut o mare presimtire ca ar fi vinerea asta... imi pare rau ca nu am venit...
|
np, sefu...
tu mai ales, stiu ca muncesti la greu si ai avut probleme... |
da, intradevar...
deci nu se mai poate face nimic cu "echipa de sprijun" pacat ca nu s-a prezentat nimeni... |
fac cu baietii ceilati
dar la virtual... nu mai am cu cine organiza sala de intalnire, stand, etc... probabil ca o sa panotez cu oameni care nu stiu ce e ala brush... :) oricum, macar o sa fac minim ce am promis NICAIERI NU AM INVESTIT ASA MULT CA TIMP SI COSTURI, SI SA VAD ASA PUTIN INTERES deja ma intreb... daca nu va intereseaza pe voi, de ce imi bat capul? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:58. |
- Copyright 2026 4Tuning