![]() |
frantuzoaica cu aere de muscle car...
10 Attachment(s)
sa va prezint buncarul meu:twisted:
renault 17 ts 1600 injectie ,geamuri electrice...etc m-am pricopsit cu ea acum ceva timp:lol: la schimb cu un bus superb ! am schimbat mecanic c-am tot ce se putea schimba discuri fata spate,ciolane,arcuri,amortizoare gaz,etriere fata,reconditionat cei de spate,rulmenti toti,ambreiaj...etc in materie de masini vechi sint pasionat in mod special de aircooled broscaciuni:lol:dar daca tot o am am zis sa incerc macar sa fac cv si cu asta... a fost un timp cind am fost nevoit sa o scot la vinzare dar acum vreau sa ma apuc sa fac cv frumos...va prezint in ordine cronologica poze... |
Re: frantuzoaica cu aere de muscle car...
10 Attachment(s)
altele...miine ii dau motorul jos si il fac bucati...am comandat tot setul de garnituri si vreau sa il trec pe carburi...ptr a avea posibilitatea sa ii cresc puterea si ptr un aspect mai clean in compartimentul motor...urmeaza si o axa cu scame dar sa termin cu tabla....ca trebuie cv banuti si acolo:oops:
|
revin cu poze pe masura ce mai am timp sa lucrez la ea:wave::wave:
|
Felicitari pt modul in care ai restaurat-o! vad ca ai fost ceva de munca, insa si rezultatele sunt pe masura!
Bravo :-) |
Quote:
merci de felicitari...:oops: |
Quote:
|
Gpl?!?! Masina e frumoasa si consider ca ar trebui pastrata cat mai originala.
|
Frumoasa frantuzoaica , bafta cu ea ....a buna asta cu axa cu scame ,la anii ei nu are rugina se cunoaste ca a fost intretinuta,si putin mai lasta de fata si cu niste jante pe masura ,multa bafta!
|
Torpila mov;)
|
:mrgreen:ei ii place benzina,mie imi place sa o alerg,combinatie nereusita ptr recesiune:weirdface
eu folosesc masina zilnic fara retineri si parca e mai optimist acul de gaz cind merg la peco cu 100 ron decit atunci cind ii bag benzina iar consum mixt la cum merg eu este de max 15...:oops: |
o poza cu busul dat la schimb nu ai ! spor la lucru cu masina!
|
Quote:
salut |
10 Attachment(s)
am desfacut motorulsi am gasit cv defecte si improvizatii facute de fostii proprietari,gen,folie de aluminiu sub cuzineti...etc azi a plecat arborele la ozun si axa trebuie schimbata...am dus si aripile care precizez ca aveau exact 6,45kg la sablat erau pline de chit,mastic,chit de geamuri...fiecare proprietar a mai turnat cite o sapa de chit cite un petec peste rugina si astfel le-au condamnat la moarte sigura...urmeaza sa imi bat capu sa gasesc ori noi sau sa le refac...:???:
am curatat si aripile de nenumaratele straturi de teroson am facut rost de decanol de avioane si am curatat pina la tabla... |
Interesant, tu sub gaurile de admisie nu ai 3 canale de apa? Vad ca garniturile au gauri pt apa dar chiuloasa nu are gauri.... am si eu un motor ca al tau dar vad ca are chestii diferite
Ce cod motor este? 843? In dreapta delcoului nu e gaura pt pompa de benzina? |
Interesanta abordare. Fergaturile le-ai dublat/intors/sau le-ai facut cu banda?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:42. |
- Copyright 2026 4Tuning