![]() |
Problema! Intra foarte greu in viteza
Salutare!
De astazi, masina mea intra foarte foarte greu in orice viteza... nu mai spun ca in marsarier caraie de o gasesc dracii :( Eu tind sa cred ca este kitul de ambreiaj, dar pana sa ajung la un mecanic care ar mai putea fi probleme? timoneria? Nu prea ma pricep eu la mecanica, doar din auzite... Cielo 1.5 8v |
Re: Problema! Intra foarte greu in viteza
vezi daca nu ai ramas fara lichid in borcanu pt ambreiaj....cam la fel a facut si a mea...intai intra greu,apoi numai intra deloc...vinovatul era pompa de ambreiaj...numai bine :-)
|
La accelerare patineaza in gol? Adica calci pedala, se tureaza, dar nu creste viteza cum trebuie?
Tind sa cred ca e doar timoneria dereglata sau uzata... |
Verifica lichidul de ambreiaj :D....sau nivelul uleiului din cutie...ssau poate este timoneria de vina cum a zis Geo! :)
|
ca sa vezi daca e timoneria , daca atunci cand misti de partea care intra in cutie are joc mare , scoate boltul si inlocuieste-l cu un surub de 6. de cand am facut asta intra perfect in orice viteza si nu mai am joc . pot sa pun si o poza daca vrei
apropo , sa nu va schimbati timoneria. eu asa am facut. am schimbat-o cu una noua originala GM si avea joc mai mare decat cea veche. surubul ala face minuni |
poti pune niste poze, mai detaliat, ce surub, si unde? si eu am joc, si cam are unele zgomote uneori
|
2 Attachment(s)
surubul se pune la imbinarea dinspre cutie . se scoate boltul si se baga surubul. mie imi intra cateodata in a1a greu si cand bagam a2a mai intra si a 4a cateodata.
|
o poza mai de afara te rog? ca nu prea inteleg, si nu-mi dau seama exact, se umbla pe sus prin masina nu?
P.S: nivelul uleiului din cutie, unde-l verifici? |
1 Attachment(s)
nu am putut sa fac mai de afara pt ca sunt 2 furtune si un cablu deasupra . deschizi capota si te uiti la tija care intra in cutia de viteze. la prima imbinare se pune surubul . o sa mai incerc sa fac o poza mai de la distanta dar nu garantez ca o sa se vada.
sub delco ai furtunul de apa , iar sub el e tija care intra in cutie. acolo e imbinatura de la timonerie. am atasat si o poza pentru ambele probleme |
PASUL 1:NIVEL LICHD 2 AERISIT CIRCUIT 3CURSA LEVIER DEBRAIERE 4REGLAJ PEDALA AMBREIAJ 5 KIT AMBREIAJ .VERIFICA SI JOCUL LA TIMONERIE DAR CIND ESTE DE ACOLO MACAR 2 ,3 VITEZE INTRA USOR.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:16. |
- Copyright 2026 4Tuning