Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz gri perlat (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/36429-matiz-gri-perlat.html)

vazilro 21-03-07 19:09

Matiz gri perlat

7 Attachment(s)
Salut.
Aceasta este noua mea masinuta, un matiz din 2004 cumparat de curand.
Imbunatatiri:
-jante aliaj AWS
-cap toba Borla
-alarma+inchidere centralizata
-eleron
-temporizare plafoniera
...si ce se mai vede p-acolo:D
Sistem audio: difuzoare spate pioneer iar in usi cele originale daewoo. MP3 player Platinum (citeste memory stick si card)
Urmeaza filtru aer sport.....si altele.

mad_mario 21-03-07 22:58

Re: Matiz gri perlat

jmekera masina sa o stapanesti sanatos , jentile ii skimba aspectul total si interiorule dragutz dar da prostia aia de telefon jos k strik masina,si eu unu nu pre inteleg faza cu plasticul in plus plasticul la ceasurile de bord...spor la treaba in continuare ..e un inceput bun

CJ-01-WOB 22-03-07 00:52

gri ''perlat'' ? ce inseamna asta ?

Sindrom 22-03-07 11:04

si io cu inca o intrebare da chiar nu stiu.....ce e aia temporizare plafoniera....scuze de deranj da chiar nu stiu....in rest masina e ok da mie nu-mi plac chestiile alea de le-ai pus la ceasuri acolo

tavisor 22-03-07 13:06

probabil ca i se stinge becul in plafon dupa cateva secunde dupa ce a inchis usa?

vazilro 22-03-07 19:10

Mersi pt aprecieri si pentru critici.
Mad Mario: Suportul pt. telefon l-am fixat de mp3-player. Este comod de butonat, si nu a trebuit sa-mi lipesc (sau sa-mi gauresc, ca si asta se poarta)bordul.
CJ-01-WOB- gri perlat este o vopsea putin mai speciala. Din unele unghiuri cand te uiti la masina ai impresia ca-i alba.....si cand bate soarele pe ea.........se vad perlele. :D (tipul de la care am cumparat masina, lucreaza ca si vopsitor la Siromex, dealerul autorizat Daewoo din Baia Mare, si el a vopsit masina in aceasta culoare, ea initial a fost alba)
Sindrom-temporizatorul pt plafoniera este intr-adevar smecheria aia ce face ca lumina din interiorul masinii sa se stinga treptat, dupa o anumita vreme. Daca doreste cineva o schema testata pe mai multe masini (dacia, cielo, golf 4, oltcit etc) il ajut cu placere.
Cat despre plasticele de la ceasurile indicatoare........mie imi plac8) (era mai bine poate daca nu erau rosii)
Multumesc inca odata pt. aprecieri.

akrompaczki 22-03-07 19:52

E dragutza masina.........dar ca si orice alta masinutza "preparata"are nevoie de anumite imbuntatiri...........:cum ar fi un turometru,un woofer si altele.....dar mai ales proprietarul trebuie sa recunoasca ca are temporizator pt stergatoare si ca am fost cu el in masina cand i-o dat liniuta la un BMW:twisted:

CJ-01-WOB 22-03-07 21:10

Quote:

Originally Posted by vazilro (Post 812354)
.
gri perlat este o vopsea putin mai speciala. Din unele unghiuri cand te uiti la masina ai impresia ca-i alba.....si cand bate soarele pe ea.........se vad perlele.

OF doamne !

B-83-DAC 22-03-07 21:14

si aici se vad ce perle poti sa scoti tu prin degetelele alea...si eu am o solenza tot GRI PERLA tare mult as fi vrut sa fie perlata cu mov albastru orice altceva numai sa nu mai fie o simpla vopsea metalizata...pana la urma imi plac jantele care le ai...

vazilro 23-03-07 18:38

Daca ar fi o simpla vopsea metalizata nu s-ar numi "gri perlat". Este mai exact o vopsea metalizata cu efect perlat. Si cand bate soarele pe ea chiar ii putin mai deosebita fata de o vopsea metalizata. Ma bucur ca-ti plac jantele.

peter 23-03-07 20:30

da foarte bine vopseaua..si jentiile sunt dragute...

super...mai ramane daca e sa te apuci de bodykit ceva...

succes !

dan_ursu 23-04-07 13:03

frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si nu te opri aici;)

vazilro 23-04-07 20:51

Mersi. N-am degand sa ma opresc aici. Deja m-am infectat de boala asta fara vindecare. I-am pus recent filtru sport si semnalizatoare laterale de solenza. Sant albe si in loc de bec am pus cate 3 leduri rosii. O sa pun si poze in curand.

nick_nasta 14-05-07 18:53

jantele frumoase.cat au ajuns?si ce dim au?temporizare la plafoniera cum ai facut?cat costa?

quick_5hifter 15-05-07 07:32

Frumoasa masinuta! Imi place cum ai vopsit plasticele la interior, asa vreau sa fac si eu la o masina...si jantele sunt frumusele, cumva sunt cele aparute de curand de la CMS, care le inlocuiesc pe cele cu spite asimetrice?

Spor la investit! :D

All times are GMT +2. The time now is 16:07.

- Copyright 2026 4Tuning