![]() |
Grup Curge ulei
Am o problema la grup imi curge ulei care poate fi problema?
Astept raspunsuri mersi!. |
Re: Grup Curge ulei
Quote:
|
iti curge pe la semeringurile de la planetara sau cardan,au si ele o anumita vechime si cat ai vrea sa tina acele cauciucuri 100ani!?
|
Asta chiar e buna,nu poate omu sa se uite sub ea.....Pot fi multe cauze dar in general de la semeringuri care sunt cativa lei
|
de ce sa nu se poata uita sub ea?
|
era o ironie spusa la intrebare, ca normal trebuia sa se uite sub msaina sa vada ce e si dupa sa ne intrebe ca sa primeasca sfaturi zic eu
|
[QUOTE=djrooney;5389566]era o ironie spusa la intrebare, ca normal trebuia sa se uite sub msaina sa vada ce e si dupa sa ne intrebe ca sa primeasca sfaturi zic eu[/Q
Am inteles,probabil nu are rampa sau groapa sa o bage si de aceea nu s-a bagat sub ea.Oricum daca ii curge ulei ,nasoala treaba ,sper ca nu circula fara ulei in diferential cu ea |
Am fost cu ea la mecanic ,problema a fost semeringurile
Mersi de ajutor!. |
azi mergeam cu 180 si cand am incetinit a inceput sa huruie grupu...cand accelerez numai se aude dar in rest huruie tare? trebuie schimbat grupu sau alte cauze?
|
Alte cauze :
Montaj prost !!! Ai apelat la un mecanic BOU... Suruburile grupului se strang dupa specificatii cu cheie dinamometrica... EROAREA PERMISA E DE 5 sau 50 de MICRONI :D . Imi scapa exact numarul de microni dar e vorba de un reglaj foarte fin... Daca n-ai cheie dinamometrica faci semne nu strangi suruburile alea pana iese apa din ele... Ai o placuta ca o saiba pe stanga iar alta pe dreapta... Nu sunt la fel de groase amandoua... Ai de schimbat grupul... Pe al tau l-a facut varza... De-aia sunt ateliere specializate pt diferentiale si cutii de viteza... N-are nicio treaba mecanicul de motoare cu mecanicul de cutii de viteze ... 95 % din mecanici sunt de fapt dezmembratori care habar n-au de mecanica. Nu fii sigur ca in reprezentantze lucreaza doar profesori universitari... Geme tzara de incompetenti. |
@the_rifle +1
sigur a pus inelele de centrare gresit, dar incearca la cineva care stie poate nu e de aruncat grupul |
... sau s-a gandit sa stranga bine suruburile sa nu mai curga... :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:36. |
- Copyright 2026 4Tuning