![]() |
Help pls!... "panouri usi"
Se potrivesc panourile de usi de la Super Nova la Nova?...
|
Re: Help pls!... "panouri usi"
Chiar nu stie nimeni?...
|
Daca te uiti cel putin la taxiuri...ai sa vezi multe nove cu panouri de SN.
|
:)... Daca poate cineva sa imi explice cum prind noul panou (de S.Nova)... MS...
|
Fati propriile panouri.
Placaj 0.4. vinil (sau piele), burete 0.4 - 0.6. prelandez. Accesorii: fierastrau pendular, masina de cusut Alte detelii nu pot sa-ti dau pentru ca Pitesti Razboieni e un picut cam departe. |
Ms!.. Dar tot mai bine e sa pun de S.NOVA :)...
|
panourile la supernova se prind in 4 suruburi pe fiecare colt al panoului 1 sururb la deschizatorul usii si unul la chestia aia unde sprijini cotul si cat atat acum depinde daca se potrivesc suporturile dar banuiesc ca se pot faca mici adaptari
|
Referitor la schimbul de panouri usi Nova GT cu SuperNOVA:
-trebuie schimbate si macaralele -Manerele de la macarale nu mai stau la locul lor pentru ca panoul de SN e cu 1 cm mai spre interiorul masinii, gaurile de la manerul macaralei spate nu vin unde trebuie si pt. a nu schimba usa se fac adaptari (se sudeaza o placuta de metal unde este manerul interior si se dau noi gauri de prindere) -spor la munca :) |
Quote:
|
iti dau o idee.fibra de sticla.faci forma dupa cele de nova sau care iti plac si le faci la dimensiunea de la a ta,eu am pe cineva care face orice in fibra de sticla.RiddicK_69_69 e id meu de mess daca vrei mai multe informatii.bafta
|
am un prieten care si-a pus asa ceva pe masina.....modificarile le-a facut la cineva in prundu parca....dak mai esti interesat da-mi un pm si o sa iti fac rost de adreasa celui care i le-a pus
|
Sunt interesat de panouri de S.Nova inca nu am gasit de unde sa cumpar!... :(
|
cauta si tu pe google...dacii supernova lovite...si cere panourile de usi...sunt multe...erau si pe daciaclub...dai un search pe gugăl ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:56. |
- Copyright 2026 4Tuning