Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Dacia (https://forum.4tuning.ro/306-zona-tehnica-dacia.html)
-   -   Help pls!... "panouri usi" (https://forum.4tuning.ro/306-zona-tehnica-dacia/36376-help-pls-panouri-usi.html)

CocoT 28 21-03-07 09:53

Help pls!... "panouri usi"

Se potrivesc panourile de usi de la Super Nova la Nova?...

CocoT 28 21-03-07 21:57

Re: Help pls!... "panouri usi"

Chiar nu stie nimeni?...

bobby_gsi2 21-03-07 22:13

Daca te uiti cel putin la taxiuri...ai sa vezi multe nove cu panouri de SN.

CocoT 28 21-03-07 22:18

:)... Daca poate cineva sa imi explice cum prind noul panou (de S.Nova)... MS...

DeLuka 23-03-07 14:47

Fati propriile panouri.
Placaj 0.4. vinil (sau piele), burete 0.4 - 0.6. prelandez. Accesorii: fierastrau pendular, masina de cusut
Alte detelii nu pot sa-ti dau pentru ca Pitesti Razboieni e un picut cam departe.

CocoT 28 23-03-07 15:08

Ms!.. Dar tot mai bine e sa pun de S.NOVA :)...

caphonne 23-03-07 16:10

panourile la supernova se prind in 4 suruburi pe fiecare colt al panoului 1 sururb la deschizatorul usii si unul la chestia aia unde sprijini cotul si cat atat acum depinde daca se potrivesc suporturile dar banuiesc ca se pot faca mici adaptari

Is-05-XBV 23-03-07 19:58

Referitor la schimbul de panouri usi Nova GT cu SuperNOVA:
-trebuie schimbate si macaralele
-Manerele de la macarale nu mai stau la locul lor pentru ca panoul de SN e cu 1 cm mai spre interiorul masinii, gaurile de la manerul macaralei spate nu vin unde trebuie si pt. a nu schimba usa se fac adaptari (se sudeaza o placuta de metal unde este manerul interior si se dau noi gauri de prindere)
-spor la munca :)

CocoT 28 23-03-07 20:03

Quote:

Originally Posted by Is-05-XBV (Post 814468)
Referitor la schimbul de panouri usi Nova GT cu SuperNOVA:
-trebuie schimbate si macaralele
-Manerele de la macarale nu mai stau la locul lor pentru ca panoul de SN e cu 1 cm mai spre interiorul masinii, gaurile de la manerul macaralei spate nu vin unde trebuie si pt. a nu schimba usa se fac adaptari (se sudeaza o placuta de metal unde este manerul interior si se dau noi gauri de prindere)
-spor la munca :)

Pls! da-mi si mie id-ul tau de messenger ca vreau sa vb cu u... :)

COxS 11-06-07 18:01

iti dau o idee.fibra de sticla.faci forma dupa cele de nova sau care iti plac si le faci la dimensiunea de la a ta,eu am pe cineva care face orice in fibra de sticla.RiddicK_69_69 e id meu de mess daca vrei mai multe informatii.bafta

barbut88 08-07-07 19:54

am un prieten care si-a pus asa ceva pe masina.....modificarile le-a facut la cineva in prundu parca....dak mai esti interesat da-mi un pm si o sa iti fac rost de adreasa celui care i le-a pus

CocoT 28 12-07-07 00:34

Sunt interesat de panouri de S.Nova inca nu am gasit de unde sa cumpar!... :(

Gabriel_xenon 12-07-07 13:58

cauta si tu pe google...dacii supernova lovite...si cere panourile de usi...sunt multe...erau si pe daciaclub...dai un search pe gugăl ;)

All times are GMT +2. The time now is 01:56.

- Copyright 2026 4Tuning