Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte activitati (https://forum.4tuning.ro/655-activitati.html)
-   -   Batjocura (taxe) (https://forum.4tuning.ro/655-activitati/363414-batjocura-taxe.html)

alex_tudorache 02-03-13 23:45

Batjocura (taxe)

Salut intregii comunitati de soferi si pasionati ce isi petrec timpul pe acest forum!
Am creat acest topic considerand faptul ca nu sunt nici pe departe singura persoana revoltata de noua lege adoptata de niste fomisti in tara noastra...
Ma refer la legea ce priveste noua taxa pe poluare (ridicol de ridicola si exagerat de stupida) in care suntem jecmaniti chiar mai mult decat un om poate suporta..
Eu consider ca asta e una din multele modalitatile celor de la conducere de a-si baga toate organele in viata si demnitatea noastra, in drepturile si libertatile ramase romanilor. E imposibil ca pentru a achizitiona o masina un cetatean poate fi nevoit sa plateasca 5-10-15.000 de euro numai pentru a o trece pe proprietatea lui sau pentru a o inmatricula; Vorbesc de masinile din 80-90 care pentru multi oameni poate reprezenta singura modalitate de a-si duce copilul la scoala sau de oamenii care au un hobby in conducerea unei masini clasice..
Macar daca acesti bani ar avea o destinatie corecta..alta decat niste buzunare fara fund!! Macar daca s-ar construi niste strazi..sau niste conditii mai ok pentru cineva!?! Asa ca in acest topic as dori ca persoanele ce cred acelasi lucru sa contribuie cu pareri,sugestii,solutii.. pentru ca trebuie sa existe o solutie! Personal,daca s-ar organiza o protesta impotriva acestei legi si a celorlalte nedrepturi.. as fi primul care ar sustine aceasta activitate.

Budy_ 03-03-13 14:43

Re: Batjocura (taxe)

Quote:

Originally Posted by alex_tudorache (Post 5385130)
Salut intregii comunitati de soferi si pasionati ce isi petrec timpul pe acest forum!
Am creat acest topic considerand faptul ca nu sunt nici pe departe singura persoana revoltata de noua lege adoptata de niste fomisti in tara noastra...
Ma refer la legea ce priveste noua taxa pe poluare (ridicol de ridicola si exagerat de stupida) in care suntem jecmaniti chiar mai mult decat un om poate suporta..
Eu consider ca asta e una din multele modalitatile celor de la conducere de a-si baga toate organele in viata si demnitatea noastra, in drepturile si libertatile ramase romanilor. E imposibil ca pentru a achizitiona o masina un cetatean poate fi nevoit sa plateasca 5-10-15.000 de euro numai pentru a o trece pe proprietatea lui sau pentru a o inmatricula; Vorbesc de masinile din 80-90 care pentru multi oameni poate reprezenta singura modalitate de a-si duce copilul la scoala sau de oamenii care au un hobby in conducerea unei masini clasice..
Macar daca acesti bani ar avea o destinatie corecta..alta decat niste buzunare fara fund!! Macar daca s-ar construi niste strazi..sau niste conditii mai ok pentru cineva!?! Asa ca in acest topic as dori ca persoanele ce cred acelasi lucru sa contribuie cu pareri,sugestii,solutii.. pentru ca trebuie sa existe o solutie! Personal,daca s-ar organiza o protesta impotriva acestei legi si a celorlalte nedrepturi.. as fi primul care ar sustine aceasta activitate.

Stai linistit,sunt 10000000x ca tine pe diverse forumuri. Sunteti tari doar la tastat...si cand e vorba de protest ceva..nu vine nimeni. :oops:

Iahim Priest 03-03-13 21:19

Quote:

Originally Posted by alex_tudorache (Post 5385130)

:shock: Unde ai vazut asta? O masina din "80-90" este cam non-euro... Si culmea e ca pt masinile astea A SCAZUT taxa, nu a crescut. Deci nu-ti inteleg supararea...
Ori, la ce motorizari te referi tu? Daca vorbesti de masini de 3-4-5 L, normal ca taxa e mare, dar ma indoiesc ca in cazul asta masina aia reprezinta "singura modalitate de a-si duce copilul la scoala". Iar cei care isi iau masini clasice din hobby, in general au bani. Pentru ca un adevarat pasionat stie ca pasiunea costa.

Deci...imi explici si mie sensul acestui topic? Sau e doar strangere de posturi?

Ford_V6 03-03-13 23:04

E simplu. BULGARIA ! Nu inteleg de ce atata tevatura ...

Iahim Priest 03-03-13 23:08

Quote:

Originally Posted by Ford_V6 (Post 5386099)
E simplu. BULGARIA ! Nu inteleg de ce atata tevatura ...

Va vad eu pe astia cu Bulgaria dupa 15 martie...

R1s3 04-03-13 10:25

Quote:

Originally Posted by Iahim Priest (Post 5386106)
Va vad eu pe astia cu Bulgaria dupa 15 martie...

Sigur o sa-i vezi si dupa 15 martie multi ani de acum inainte. Mi se pare mie sau esti invidios ca altii cotizeaza mai putin ca tine la bugetul statului?

SynTheLaZ 04-03-13 17:50

Nici el nu stie care e scopul acestui topic :lol:

Inmatriculati masinile si in Somalia atata timp cat va platiti nenorocitele alea de asigurari si va faceti reviziile la timp !

Iahim Priest 04-03-13 23:27

Quote:

Originally Posted by R1s3 (Post 5386391)
Sigur o sa-i vezi si dupa 15 martie multi ani de acum inainte. Mi se pare mie sau esti invidios ca altii cotizeaza mai putin ca tine la bugetul statului?

Ti-a raspuns altcineva deja.
Mi se rupe unde va inmatriculati voi masinile, dar daca ma trosneste o bulgaroaica fara asigurare ii dau foc...

Budy_ 05-03-13 17:29

Quote:

Originally Posted by Iahim Priest (Post 5387495)
Mi se rupe unde va inmatriculati voi masinile, dar daca ma trosneste o bulgaroaica fara asigurare ii dau foc...

Da,am auzit de fuga ta.

andi_cimpean 10-03-13 20:51

Quote:

Originally Posted by Iahim Priest (Post 5387495)

Mai nu ştiu când, ţi-ai fi dorit să-ţi poţi permite să-ţi înmatriculezi maşina chiar şi în Bulgaria, numai să te poţi bucura de ea şi să o poţi conduce legal.

Eu zic să fii mai rezervat în afirmaţii de genul ăsta că o dai în altfele.

Iahim Priest 10-03-13 22:55

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5394829)
Mai nu ştiu când, ţi-ai fi dorit să-ţi poţi permite să-ţi înmatriculezi maşina chiar şi în Bulgaria, numai să te poţi bucura de ea şi să o poţi conduce legal.

Eu zic să fii mai rezervat în afirmaţii de genul ăsta că o dai în altfele.

Haha, eram putin disperat in gasirea unei solutii de a inmatricula masina. Si da, as fi inmatriculat-o in Bulgaria, dar cu acte in regula.

In afirmatia mea am spus "BULGAROAICA FARA ASIGURARE". Daca la scoala nu ai invatat sa citesti nu e vina mea.

andi_cimpean 11-03-13 07:39

Quote:

Originally Posted by Iahim Priest (Post 5395029)
Haha, eram putin disperat in gasirea unei solutii de a inmatricula masina. Si da, as fi inmatriculat-o in Bulgaria, dar cu acte in regula.

In afirmatia mea am spus "BULGAROAICA FARA ASIGURARE". Daca la scoala nu ai invatat sa citesti nu e vina mea.

Eşti cam şmecher şi foarte iute la postare dar fără să ai o bază, ceva care să-ţi confere acest lucru, cel puţin nu aici pe forum...

Aş dorit să te întreb astfel;
Dacă te pocneşte o maşină înscrisă pe România sau Spania (fără asigurare), îi dai şi ăleia foc?

Hai să lăsăm offtopic-ul şi să revenim la subiectul thread-ului.

Iahim Priest 11-03-13 13:43

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5395195)
Eşti cam şmecher şi foarte iute la postare dar fără să ai o bază, ceva care să-ţi confere acest lucru, cel puţin nu aici pe forum...

Aş dorit să te întreb astfel;
Dacă te pocneşte o maşină înscrisă pe România sau Spania (fără asigurare), îi dai şi ăleia foc?

Hai să lăsăm offtopic-ul şi să revenim la subiectul thread-ului.

Posibil. :D
On topic: imi sustin parerea, taxa nu mai e atat de mare cum spune initiatorul, a scazut mult si pt mine e foarte ok. Deci niciun motiv de ingrijorare.

Am facut on-topic, e bine nenea? :D

P.S.: Smecheria am invatat-o in traiul din Ro.

All times are GMT +2. The time now is 00:35.

- Copyright 2026 4Tuning