![]() |
Batjocura (taxe)
Salut intregii comunitati de soferi si pasionati ce isi petrec timpul pe acest forum!
Am creat acest topic considerand faptul ca nu sunt nici pe departe singura persoana revoltata de noua lege adoptata de niste fomisti in tara noastra... Ma refer la legea ce priveste noua taxa pe poluare (ridicol de ridicola si exagerat de stupida) in care suntem jecmaniti chiar mai mult decat un om poate suporta.. Eu consider ca asta e una din multele modalitatile celor de la conducere de a-si baga toate organele in viata si demnitatea noastra, in drepturile si libertatile ramase romanilor. E imposibil ca pentru a achizitiona o masina un cetatean poate fi nevoit sa plateasca 5-10-15.000 de euro numai pentru a o trece pe proprietatea lui sau pentru a o inmatricula; Vorbesc de masinile din 80-90 care pentru multi oameni poate reprezenta singura modalitate de a-si duce copilul la scoala sau de oamenii care au un hobby in conducerea unei masini clasice.. Macar daca acesti bani ar avea o destinatie corecta..alta decat niste buzunare fara fund!! Macar daca s-ar construi niste strazi..sau niste conditii mai ok pentru cineva!?! Asa ca in acest topic as dori ca persoanele ce cred acelasi lucru sa contribuie cu pareri,sugestii,solutii.. pentru ca trebuie sa existe o solutie! Personal,daca s-ar organiza o protesta impotriva acestei legi si a celorlalte nedrepturi.. as fi primul care ar sustine aceasta activitate. |
Re: Batjocura (taxe)
Quote:
|
Quote:
Ori, la ce motorizari te referi tu? Daca vorbesti de masini de 3-4-5 L, normal ca taxa e mare, dar ma indoiesc ca in cazul asta masina aia reprezinta "singura modalitate de a-si duce copilul la scoala". Iar cei care isi iau masini clasice din hobby, in general au bani. Pentru ca un adevarat pasionat stie ca pasiunea costa. Deci...imi explici si mie sensul acestui topic? Sau e doar strangere de posturi? |
E simplu. BULGARIA ! Nu inteleg de ce atata tevatura ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Nici el nu stie care e scopul acestui topic :lol:
Inmatriculati masinile si in Somalia atata timp cat va platiti nenorocitele alea de asigurari si va faceti reviziile la timp ! |
Quote:
Mi se rupe unde va inmatriculati voi masinile, dar daca ma trosneste o bulgaroaica fara asigurare ii dau foc... |
Quote:
|
Quote:
Eu zic să fii mai rezervat în afirmaţii de genul ăsta că o dai în altfele. |
Quote:
In afirmatia mea am spus "BULGAROAICA FARA ASIGURARE". Daca la scoala nu ai invatat sa citesti nu e vina mea. |
Quote:
Aş dorit să te întreb astfel; Dacă te pocneşte o maşină înscrisă pe România sau Spania (fără asigurare), îi dai şi ăleia foc? Hai să lăsăm offtopic-ul şi să revenim la subiectul thread-ului. |
Quote:
On topic: imi sustin parerea, taxa nu mai e atat de mare cum spune initiatorul, a scazut mult si pt mine e foarte ok. Deci niciun motiv de ingrijorare. Am facut on-topic, e bine nenea? :D P.S.: Smecheria am invatat-o in traiul din Ro. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:35. |
- Copyright 2026 4Tuning