![]() |
problema calculator
salutari
am si eu o problema la calculator. mai exact mi se blocheaza daca: deschid un film, intru pe un site, o pagina cu multe reclame am reinstalat windousul si tot asa am schimbat de 2 zile placa video cu una mai tare putin si acuma se blocheaza mai des rog sa ma ajute cineva si pe mine despre pc nu stiu multe sa va spun, ce imi zice la proprietati Intel(R) Celeron(R) D (CPU) 3.33GHz 1.00Gb RAM |
Re: problema calculator
Quote:
|
daca procesorul nu face contact trebuie rezolvat urgent,poti sa-l prajesti.
face figuri si doar daca navighezi pe net, sau, daca-l lasi 2-3 ore fara sa lucrezi cu el,tot se blocheaza? TU,personal,ai calculatorul de mult timp? |
pe pagina pe care vrei sa o accesezi apar multe alte ferestre micute,cind incerci sa le inchizi,apar si mai multe?
si calculatorul nu mai asculta de comenzi? |
Quote:
da calculatorul l-am luat nou din magazin de 6, 7 ani |
Quote:
cand se blocheaza, da nu mai asculta la comenzi si cursorul ii blocat, sau se mai intampla sa se restarteze singur, asta mai rar de obicei se blocheaza. chiar acuma am pus pasta si tot asa, deschid un film sa incerc si automat dupa 2 sec s-a blocat |
Quote:
|
Quote:
verifica pasta, daca este uscata,curata ce este uscat cu betisoare de urechi inmuiate in izo, pui pasta noua ,nu fi zgircit.cumpra ceva pe baza de cupru,20-30 lei si iti ajunge si pt vecini. SCOATE capacul de la carcasa si vezi daca radiatorul procesorului este foarte cald(80 de grade),la 5 min dupa ce este oprit. poate nu functioneaza cotespunzator ventilatorul radiator. instaleaza-ti drivere-le corespunzatoare, si ca o recomandare mergi pe CHROME. daca erai din bucuresti te ajutam cu placere. |
ce SKT ai? 478 sau lga 775 ?
|
daca ai nevoie de procesor pe socket 478 cauta-ma(procesor + ventilator) spui tu un pret si ne intelegem
|
salut , am o problema...mi se blochiaza orce player in momentul in care bag un film sau filmulet...efectiv nu mai pot sa fac nimic inafara de RS...in rest pe net pot sa vad filme ,merge youtube..absolut orce..am instalat 3 windowsuri diferite si la toate 3 am aceeasi problema... Ce pot face in legatura cu asta?
|
Quote:
sau poate cel pe care-l ai are nevoie de driver. |
mai bagat si mai in ceata:))
|
Quote:
in schimb orice vezi on-line functioneaza. trage concluzia singur. |
Deci daca bag CD / DVD in PC nu se blocheaza...se blocheaza doar in momentul in care bag filmul in BS Player/ VLC...etc....nu imi arata nicio eroate sau ceva de gunu......in rest..imi merg toate jocurile toate programele....
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:25. |
- Copyright 2026 4Tuning