![]() |
VAND Piese pentru e36 coupe
1 Attachment(s)
Urmeaza sa imi dezmembrez masina si voi adauga piese pe parcurs.
Momentan am nevoie de ea pe roti, deci se vand piese care nu sunt necesare functionarii/deplasarii masinii. Masina e lovita in fata destul de rau, cred ca doar aripa stanga e cat de cat ok. Se vind de pe ea piese din interior, portbagaj, ce e in spate. Chestii notabile care se vand acum ar fi: Bara spate M OEM cu difuzorul fara coltul din stanga, PDC OEM(doi senzori nu mai merg). 500 ron OBC mare cu tot ce tine de el. 250 ron Jante replica Styling 39 17' 7.5j et 40 parca, cu cauciucuri de burn pe ele (necesita reconditionare). 650 ron Stopuri OEM normale. 100 ron Interiorul este cam praf si curcubeu, scaun sofer sport oem cu incalzire, scaun pasager normal, mocheta albastra, presuri albastre, pachet lumini, fetele de usi si plafonul au fost retapitate dar nu profi. Si cam atat momentan. Am sa adaug poze dar trebuie sa ajung la masina sa le fac Contact: aici, YM: dice66og, Tel: 0766466863 |
Re: VAND Piese pentru e36 coupe
ce motorizare?
ma intereseaza obc-ul |
Motorizarea e 2.0, M50B20TU. OBC-ul e la pretul care e ca nu e intr-o stare chiar foarte buna, o sa il iau sa il aranjez putin si ii fac niste poze. Ori in seara asta ori maine.
|
30 Attachment(s)
Pozele promise:
|
Poze cu boxele pe spate si un pret..
O seara buna |
Toba finala cum e ? E coapta ? Sparta sau sudata ? Pret ?
|
Actele , le vinzi ?
|
ce pret au presurile si farul stanga?
|
Quote:
Quote:
Este de 2.5 si i-am facut un Y sa o pot adapta la mine. pe toba as vrea 150 ron. Quote:
Quote:
|
update preturi: :D
Bara spate + PDC OEM 400 ron separat 200 bara 300 PDC-ul OBC mare 6cyl 200 ron stopuri spate stock 100 ron 4 jante 17' 650 ron Boxe spate + adaptoare 200 ron Presuri 100 ron mai vand si alte chestii de prin interior, intrebati daca aveti nevoie de ceva, dar aveti in vedere faptul ca nu sunt piese tipla, ca noi sau cu alte calitati de genu, au 2j de ani vechime. Preturile sunt negociabile. |
Se retrag de la vanzare bara spate+PDC si obc-ul
In continuare am asa: 4 jante replica styling 39 17' 650ron 4 jante tabla cauciucuri de iarna 400 ron pachet lumini interioare (lampi spate, lampi parasolare, lampa centrala cu alea de citit) 100 ron capitonaj portbagaj, complet 100 ron stopuri spate stock 100 ron Boxe spate + adaptoare 200 ron + multe piese de interior, intrebati. preturile sunt negociabile. |
17 Attachment(s)
Am mai desfacut de pe masina una alta.
|
Up!
4 jante replica styling 39 17' ET 41 7.5j 650ron 4 jante tabla cauciucuri de iarna seria 3 400 ron pachet lumini interioare (lampi spate, lampi parasolare, lampa centrala cu alea de citit) 100 ron capitonaj portbagaj, complet, toate mochetele 100 ron stopuri spate stock 100 ron adaptoare boxe spate 100 ron fete de usi toate patru + plafon + stalpi + manere + coaja bord fara airbag + torpedou + panourile de jos 150 ron mocheta 25 ron are o gaura la pasager si e albastra maneta stergatoare 25 ron Bara spate M cu defecte , se vad in poza 150 ron Aeroterma + panou si calculator clima analog, 200 ron + alte plasticuri din interior Module si calculatoare, azi le dau jos si le fac poze. Masina de dezmembreaza dar nu vand motorul si momentan trenul de rulare. |
9 Attachment(s)
Poze cu diversele chestii demontate. Preturile sunt negociabile!!!
|
semnalizarea aia de pe stanga e alba sau fumurie ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:40. |
- Copyright 2026 4Tuning