![]() |
Exista veun club prin partzile moldovei?
Ma intereseaza daca exista vreun club de impatimitzi ai tuning-ului prin partzile moldovei (bacau,piatra-neamtz....etc)?Daca nu exista ce trebuie sa fac ca sa existe unul?SUNT NOU PE AICI!SUNT MEMBRU DE ASTAZI!SORRY DACA VI SE PARE SIMPLA INTREBAREA!Sau macar nishte indicatzii unde sa caut shi cu cine sa vorbesc!Va multzumesc anticipat! :roll:
|
eu sunt din moldova si pe aici pe la Bt nu cred ca exista vreun club
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
la iasi SAMBATA 12 MARTIE ora 17.00 la PALATUL CULTURII intalnire auto .. daca binevoiti sa veniti ... ;)
|
Re:
Quote:
|
:arrow: Exista.. No Speed Limit Iashi....suntem la inceput(filiala Iashi)...dar.... n`ar strica!
|
gcodin bineinteles ca vreau sa ma bau si eu intru-un club din moldova
dar ne trebuie un nume ceva stiue eu tu ce stiii ce trebuie ? :wink: |
Re:
Quote:
|
RE
Mama frate,am citit shi eu istoria mashinii tale,eshti nebun :) Prin cate motoare a trecut...bravo ca ai avut rabdarea sa o faci,e de admirat!De curiozitate,cu cat vrei sa o dai (eu am mashina dar sunt curios).Pacat ca o vinzi,eram curios cu ce mai continuai la ea.Respect!
|
Thx a lot ;)...ehhh acuma depinde de multe chestii....daca o vand sau nu....in fine :P pretzul e infim...zic eu.... :p dar mai multe.....ne intalnim Sambata daca vii ;)!
|
Re:
Quote:
|
Noi incercam sa ne organizam la Suceava sub sigla Midnight Racing Club.
Insa sunt ceva probleme cu comunicarea cu MR bucuresti. Daca sunteti interesati sunteti bineveniti. Daca vreti cautati-ma pe Yahoo mesenger pe [email protected]. sau pm. |
club nou ce se va infiinta in suceava!!!!!!!mai multe info urmariti la comunitati suceava
|
depinde acuma .......
in iasi avem un club auto .. sau mai bine si mai corect spus o gasca !!!! ne adunam mai stikarim cate o masina .. ne mai si promovam la curse .. dar nu e vb de acte sau ceva de genul asta .... in iasi avem o singura gasca si suntem uniti ... si se recomanda astfel de gasti prin toate orasele ...... de la gasti pleaca si cluburile ..... in iasi cam peste o luna spre sa facem o intalnire auto .. fara curse chestii din astea .. incercam sa ne adunam la un loc cu totii si sa palavragim despre masini/femei/bautura si tot ce mai pot vorbi barbatii :P cand va fi urm intalnire in iasi ... am sa va anunt pe toti si care e pe-a proape poate veni ....... sper ca intr-o luna sa facem intalnirea .. sa se termine cu bacul si cu sesiunea ;) hai bafta ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2026 4Tuning