![]() |
E34 - 520i Tancul meu :D
Buna tuturor! Dupa esecul cu corsa , am reusit sa imi iau o masina pe placul sufletului meu si anume un Bmw E34 an 1991 motor 2000 24v, culoare alb (tiganesc dar asta e). Masina e in stare jalnica (cu exceptia motorului) dar in timp sper sa o aduc pe picioarele ei! Ca dotari ar avea cateva si anume: AC, scaune incalzite si cred ca doar atat! Fara prea multe vorbe vreau sa scriu ce se va face/modifica pe viitorul apropiat la masina:
-facuta tinichigeria, mai ales pragurile facute de la 0 -vopsita gri sobolan -facut bucsaraie si ce mai bate pe la ea -o suspensie reglabila -jante pe 17 (ca model nu stiu inca dar stiu sigur ca va fi cu buza lata) -geamuri electrice fata , spate -retapitat stalpii si plafonul -un obc mare -scaune recaro textil -facuta instalatia electrica calumea -un autoblocant Lista ar putea continua dar nu imi mai aduc aminte acum ce ar mai fi! Sper sa o pot face cat mai repede sa ma pot bucura de ea, dar nici nu ma grabesc pentru ca nu imi foloseste acum! Pozele vor veni si maine!8) O seara buna tuturor! |
Re: E34 - 520i Tancul meu :D
7 Attachment(s)
Quote:
Si pozele promise! Scuze pentru claritatea pozelor si pentru jegul din/de pe masina! O sa revin cu altele cand e spalata! O seara buna! |
1 Attachment(s)
opaaaa ia uite cine a trecut in randul BMW-stilor :rolleyes2
Mie imi palce culoarea alba ...cu jante calumea va arata beton Bafta cu masina |
Quote:
Bafta si tie! |
Lasa man ca e misto si alba si in plus sunt foarte putine e34 albe din cate am vazut eu .
Si eu am luat-o pe a mea intr-o stare jalnica dar usor usor sper sa o aduc pe calea cea buna. |
Quote:
P.S. Am masurat azi compresia la motor: 16-16-14-12-12-16 |
Felicitari cu proiectul, sper ca stii ca la garnitura capacului de chiulasa se pune un strat subtire de mastic chiar daca este noua, suruburile de pe laterale au distanta prea mare intre ele si incepe sa dea ulei; in unele cazuri da si la orificiile bujiilor; eu m-am ars asa, n-am vrut sa pun mastic si a trebuit sa il desfac din nou.
Ori nu merge bine aparatul ori.. Deci compresia maxima este undeva la 14.2-14.5 la M50, o diferenta mai mare de 0.5 bari arata segmenti uzati sau supape care nu inchid; la mine dupa rectificarea scaunelor supapelor si la 150k km am 14.1-14.2 pe toti. |
Quote:
Bafta si tie , ai un e34 foarte frumos! Numai bine |
nenea mai pune poze cu TANCU :D
|
Quote:
|
13 Attachment(s)
Quote:
|
ohooo pai arata bine la tabla credeam ca e mai coapta...bv insista cu lucrarile ca o sa iasa bine
hai sati dau niste semnale albe sa scapi de alea galbene;) |
Liviule cums tai cu tancu? ramane ALBA ori Neagra:twisted:
|
Quote:
|
ai cva de lucrat la ea dar parerea mea e ca merita!!o sa iasa super ok!sporr!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning