![]() |
Bmw e46 320 D 150 cp 2004-2005
8 Attachment(s)
O masina in stare impecabila pe care am tinut-o doar pentru drumuri in exterior, avand si o masina de firma, dar sunt nevoit sa o vand sa fac anumite investitii.
Masina a venit in tara in 2006 s-a platit vama aprox 3000 euro deci in consecinta se plateste acest timbru de mediu care am calculat ca ar fii 800 euro cu noxe de 152|Co2 /km, sa ma corectati daca gresesc, dar doar cine are argumente, va rog fara povesti ! Dotari: - Bi-xenon, - Navigatie mare, - magazie de cd-uri, - scaune piele sport, - trapa, - sistem audio Harman & kardon, - telefon BMW cu car-kit din fabrica, - volan sport cu comenzi, - senzori de ploaie, - senzori de lumina - pilot automat, - spalatori faruri, - inchidere centralizata cu alarma, - senzori de parcare, - incalzire in scaune, - oglinzi heliomate, -interior negru de piele integrala, -folii lummar fata spate etc -jante 18" M3 si jante de 16 de tabla cu cauciucuri de iarna -angel eyes. Cu toate ca are atatea dotari nu imi permit sa o numesc Full Option, desii dotarile care ii lipsesc sunt intradevar neinsemnate tinand cont de ceea ce are. Masina are aprox 176.000 care sunt absolut reali, nu ezit sa fac nici o verificare impreuna cu un eventual client, pentru a demonstra cele spuse mai sus.! Mentionez ca maciuca de la schimbator a fost schimbata, ceea originala s-a uzat si nu am gasit decat una cu 5+1 trepte.....solutie de compromis. Volanul la randul sau este un pic uzat, dar urmeaza refacut complet, in schimb tapiteria pe scaune este aproape perfecta!! La sofer este o mica uzura pe suportul lateral din stanga, dar nu e nimic grav. Pret: 5500 euro CASH pentru schimburi discutam alt pret, dar prefer cash. nr tel: 0755055310 Va rog sa nu deranjati cu propuneri "paguboase" nu sunt bisnitzar vreau sa vand o masina de suflet in care am investit bani, am sa fiu deschis cu orice potential client fara sa ascund nimic.! Daca am uitat ceva, discutam pe forum, Bogdan |
Re: Bmw e46 320 D 150 cp 2004-2005
Salutare,
Euro 4 ? poti sa-mi dai te rog si vin-ul ? ms |
Daca era cum zici tu mai bn o lasai paia veche decat pui una 5+1 ...
|
Quote:
Da,este euro 4, Ti-am trimis MP |
Schimbat, trapez dreapta, bielete stanga dreapta, retapitat volanul integral, schimb ulei filtre + filtru epurator.
Sunt interesat de schimb cu dubita Toate cele bune |
| All times are GMT +2. The time now is 04:25. |
- Copyright 2026 4Tuning