![]() |
Battle || BMW E30 x3
4 Attachment(s)
1. Original;
2. AdY9005; 3. coolioalx; 4. L33L00. |
Re: Battle || BMW E30 x3
vot "zeului" Leeloo ... desi are destule greseli...
|
AdY9005... LA MULTI ANI!!!! :D
|
lulu ai votul meu...desi ai multe greseli...imi place ideea...
p.s.: sa nu te mai aud c-o sa comentezi ca lumea are ceva cu tine;) |
vot ady ...fara discutii ... un urs pe gustul meu ...
|
as vota..orignalul...ca nici unu nu e aproape de realitate.....asa ca vot ady..
nu prea imi plac jentiile..crom sucks :lol: |
ady9005 cel mai aproape de 'adevar' ,dar totusi nu votez cu nimic.in acest caz prefer originalul din pacate.
lilu care se crede atat de tare,si are o masina atat de jmechera.....daca ar vedea impatimitii bmw ce ai facut te-ar scuipa.Ti-ai batut joc din nou de o masina.Nici vre-un designer sa stii k nu ar aprecia pozitiv 'creatia'. iar voi ceilalti nu votati la modul: ala s-a vaitat k are lumea ceva cu el si nu se voteaza corect,hai sa votam si noi cu el acu,poate se mai linisteste. incercati sa analizati lucrarile la rece,fara sa luati in considerare de semnaturile de pe poza,k aia e facuta de x sau y,si puneti-le in balanta.apoi hotarati daca votati,si cu cine,sau daca va abtineti de la vot. consider acest comentariu pertinent(gabitzule daca il stergi arde si un buzz pe ym:-) ) si daca are cineva ceva de zis sa foloseasca pm. ps : @peter: alea nu sunt jante crom.sunt doar curate si au buza polished |
ma votez pe mine ,desi e varza:-)
|
vot pt ady 9005 , pt k e putin mai reusita decat celelalte..
L33loo a desenat ceva urat si coolio... arata ceva dubios pe lateral , mai ales in zona portbagajului (zici k are bena) si ce cauta insemne cu litere japoneze pe o masina nemteasca? si ady era sa o strice, fiindk nu a mentinut linia masinii dupa portiera ( este bombata aripa in spate ,dar este bombata rotund si nu se potriveste cu restul, la fel si portierele ( a disparut linia originala a masinii ) nu am talent la desenat pe calculator..dar am zis parerea mea |
vot ady ... imi place mai mult desii are ceva gresheli cum am mai zis ;)
|
Quote:
mi s-a parut..sorry..:) |
vot ady...mi-ar place sa vad asha ceva pe strada....a facut-o simpla..putzin coborata...dar de efect..
|
Vote Ady :D shmechere....tre sa dai de baut :D :lol: 8)
|
Frumoasa Ady DAR ca si idei si realizare votul merge la lulu, a iesit mai bine decat credeam :wink:
|
dintre toate imi place a lu l33loo,si ady a facut ceva frumos insa linia aia la portiera nu pare reala...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:29. |
- Copyright 2026 4Tuning