![]() |
placuta serie motor pierduta..
Intr'o zi deschid capota si vreau sa ma uit la placuta dupa motor, si surpriza ..era pierduta...de cand? nu stiu...poate am mers cu ea si una an fara.. stiu ca acum 2 ani, la ITP o aveam!...
Deci, ce este de facut acum? Am auzit la cineva ca trebuie sa trec pe la RAR si sa imi stanteze alta placuta... dar stii cum sunt aia..e ca la doctor..te duci de una, te ia de alta... :lol: |
Re: placuta serie motor pierduta..
nu contează mult plăcuta aia,seria o ai ștanțată pe bloc lāngă delcou ;)
eu am omologat motorul fără aia,doar cu seria ștanțată pe bloc |
aaa...deci cred ca as putea sa fac una cand ajung in oras..daca nu e problema...
mai aveam o problema mica...am numerele de inmatriculare sunt cam sifonate... ma gandeam cum ajung in oras...sa le dau jos..si sa ma duc la un dasta care care face numere/nume.... nu cred ca trebuie sa ma mai complic cu (sa le dau pierdute si sa ma duc la politie...) asa le pastrez si pe alea sifonate si fac si altele..o copie :D probleme ceva? |
Quote:
Seria nu e stantata pe bloc langa delcou din fabrica. Trebuie sa te duci la un notar si sa dai o declaratie pe propria raspundere ca ti-au cazut cand ai spalat motorul,de exemplu. Cu acea declaratie te duci la RAR si acolo o sa-ti stanteze seria pe bloc langa delcou. Iar numerele din cate stiu poti sa scoti altele fara sa le mai declari pierdute,doar platesti pentru placutele noi. |
Quote:
deci e de umblat.. sincer eu m'as risca sa fac una in oras..la un dasta care stanteaza... plus ca nu trec cu ea decat pe la itp..deci nu se prind aia...ca nu e cea din fabrica.. |
Quote:
crede-ma ca am vazut peste 100 de motoare(am taiam multe dacii la remat),si toate aveau stanta langa delcou,si 1,3 si 1,4 si 1.6,difera putin la 1.3 palier mic e pus vertical |
Pot confirma şi eu, seria e ştanţată sub delco
|
merci, colegi...
vorbeam azi cu un tovarasi si spunea sa dau scutul jos...si sa ma uit ca acea tablita nu are unde sa fuga de scut....cel mai probabil cand a cazut s'a infipt in uleiul ala cu praf ce mai e pe akolo prin scut... cum iese putin soarele desfac scutul sa ma uit... am observat ca aia la itp nu se uita la tablita aia...si mai mult langa delco acolo.. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:39. |
- Copyright 2026 4Tuning