![]() |
Oferta despagubire mica
Salut,postez pentru un prieten.
Povestea e scurta..a intrat un bou in el,nu a dat prioritate (ala) si a intrat in el Masina bmw e36 Daune : aripa stanga far stanga semnal stanga capota janta stramba bara sparta grila S-au inteles sa faca amiabila..au fost la ASIROM..unde are ala asigurare..si cei de acolo i-au oferit 1300ron. A fost la un service sa intrebe cat costa reparatia..si au zis ca sare de 2000 ron. Inca nu a acceptat oferta de 1300ron..cum poate sa le ceara mai mult ? Multumesc de ajutor. |
Re: Oferta despagubire mica
Trebuie data in judecata firma de asigurari
|
Quote:
La tine nu inteleg in baza la ce s-a ajuns la 1300 ron? a cerut despagubirea in regie poprie? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
am impresia ca de fapt pe voi va enerveaza ca nu ramaneti cu bani dupa ce reparati masina,nu va intereseaza sa o reparati sa fie ca inainte sau chiar mai buna..... am service si iti spun cum se face,daca vrei sa intelegi bine,daca nu sa fii sanatos...... contractul intre un service si un asigurator se face pentru a putea repara masinile mai simplu si mai repede in concluzie: duci masina la un service partener,le dai nota de constatare,se comanda piesele,se repara masina dupa care te duci o iei si ai plecat nu mai astepti pana se da accept plata,reparatie etc......si durata reparatiei depinde de ce discuti tu cu service-ul respectiv,adica iti spun ei in cat timp iti pot repara masina in functie de programari si in functie de timpul in care primesc piesele....daca nu iti convine poti sa te duci la altul.....cred ca sunt cel putin 20 de service-uri in bucuresti care au contract de decontare directa cu asirom... |
Quote:
|
Aia a fost o oferta de despagubire in regie proprie. Daca nu o accepti te duci la un service agreat si ti se repara masina. O ridici in urma acceptului de plata.
Daca preferi un alt service cu care asiguratorul nu are conventie risti sa iti platesti tu dauna ca ulterior sa ii recuperezi de la asigurator sau stai cu masina blocata pana vireaza asiguratorul banii in contu serviceului. Cam astea sunt caile de despagubire ! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:18. |
- Copyright 2026 4Tuning