Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accidente (https://forum.4tuning.ro/451-accidente.html)
-   -   Oferta despagubire mica (https://forum.4tuning.ro/451-accidente/361686-oferta-despagubire-mica.html)

Budy_ 21-02-13 15:52

Oferta despagubire mica

Salut,postez pentru un prieten.
Povestea e scurta..a intrat un bou in el,nu a dat prioritate (ala) si a intrat in el

Masina bmw e36
Daune :
aripa stanga
far stanga
semnal stanga
capota
janta stramba
bara sparta
grila

S-au inteles sa faca amiabila..au fost la ASIROM..unde are ala asigurare..si cei de acolo i-au oferit 1300ron.
A fost la un service sa intrebe cat costa reparatia..si au zis ca sare de 2000 ron.

Inca nu a acceptat oferta de 1300ron..cum poate sa le ceara mai mult ?
Multumesc de ajutor.

alecsutz03 25-02-13 15:30

Re: Oferta despagubire mica

Trebuie data in judecata firma de asigurari

cris.cristi 25-02-13 15:49

Quote:

Originally Posted by Budy_ (Post 5372207)
Salut,postez pentru un prieten.
Povestea e scurta..a intrat un bou in el,nu a dat prioritate (ala) si a intrat in el

Masina bmw e36
Daune :
aripa stanga
far stanga
semnal stanga
capota
janta stramba
bara sparta
grila

S-au inteles sa faca amiabila..au fost la ASIROM..unde are ala asigurare..si cei de acolo i-au oferit 1300ron.
A fost la un service sa intrebe cat costa reparatia..si au zis ca sare de 2000 ron.

Inca nu a acceptat oferta de 1300ron..cum poate sa le ceara mai mult ?
Multumesc de ajutor.

Cei de la asigurari iti fac o constatare in care scrie ce trebuie facut la masina, cu foaia aceea mergi la un service agreat de Asirom care fac un deviz estimativ legat de costurile reparatiei dupa care tot ei il trimit catre Asirom ptr acceptul de plata.
La tine nu inteleg in baza la ce s-a ajuns la 1300 ron? a cerut despagubirea in regie poprie?

Budy_ 25-02-13 17:36

Quote:

Originally Posted by cris.cristi (Post 5377884)
Cei de la asigurari iti fac o constatare in care scrie ce trebuie facut la masina, cu foaia aceea mergi la un service agreat de Asirom care fac un deviz estimativ legat de costurile reparatiei dupa care tot ei il trimit catre Asirom ptr acceptul de plata.
La tine nu inteleg in baza la ce s-a ajuns la 1300 ron? a cerut despagubirea in regie poprie?

A facut amiabila,s-a dus la asirom,si dupa ce i-a facut poze...s-a uitat un mecanic de la ei la ea...si asta a fost oferta lor. 1300ron avand in vedere ca doar capota+aripa+grila+bara ..costa 1000ron vopsitul..ce naiba sa faca doar cu atat?

alex.panciu 25-02-13 19:20

Quote:

Originally Posted by Budy_ (Post 5378021)
A facut amiabila,s-a dus la asirom,si dupa ce i-a facut poze...s-a uitat un mecanic de la ei la ea...si asta a fost oferta lor. 1300ron avand in vedere ca doar capota+aripa+grila+bara ..costa 1000ron vopsitul..ce naiba sa faca doar cu atat?

se rezolva foarte simplu,scrie ca nu accepta suma propusa,duce masina intr-un service care are contract cu asirom si ii repara masina,el nu are nimic altceva de facut.....

Budy_ 25-02-13 20:14

Quote:

Originally Posted by alex.panciu (Post 5378185)
se rezolva foarte simplu,scrie ca nu accepta suma propusa,duce masina intr-un service care are contract cu asirom si ii repara masina,el nu are nimic altceva de facut.....

Si asteapta 3-4 luni pana o fac ei. :rolleyes2

alex.panciu 25-02-13 20:34

Quote:

Originally Posted by Budy_ (Post 5378296)
Si asteapta 3-4 luni pana o fac ei. :rolleyes2

ai deschis topicul sa te contrazici sau sa ceri ajutor?

am impresia ca de fapt pe voi va enerveaza ca nu ramaneti cu bani dupa ce reparati masina,nu va intereseaza sa o reparati sa fie ca inainte sau chiar mai buna.....

am service si iti spun cum se face,daca vrei sa intelegi bine,daca nu sa fii sanatos......
contractul intre un service si un asigurator se face pentru a putea repara masinile mai simplu si mai repede in concluzie:
duci masina la un service partener,le dai nota de constatare,se comanda piesele,se repara masina dupa care te duci o iei si ai plecat nu mai astepti pana se da accept plata,reparatie etc......si durata reparatiei depinde de ce discuti tu cu service-ul respectiv,adica iti spun ei in cat timp iti pot repara masina in functie de programari si in functie de timpul in care primesc piesele....daca nu iti convine poti sa te duci la altul.....cred ca sunt cel putin 20 de service-uri in bucuresti care au contract de decontare directa cu asirom...

Budy_ 25-02-13 21:06

Quote:

Originally Posted by alex.panciu (Post 5378341)
ai deschis topicul sa te contrazici sau sa ceri ajutor?

am impresia ca de fapt pe voi va enerveaza ca nu ramaneti cu bani dupa ce reparati masina,nu va intereseaza sa o reparati sa fie ca inainte sau chiar mai buna.....

am service si iti spun cum se face,daca vrei sa intelegi bine,daca nu sa fii sanatos......
contractul intre un service si un asigurator se face pentru a putea repara masinile mai simplu si mai repede in concluzie:
duci masina la un service partener,le dai nota de constatare,se comanda piesele,se repara masina dupa care te duci o iei si ai plecat nu mai astepti pana se da accept plata,reparatie etc......si durata reparatiei depinde de ce discuti tu cu service-ul respectiv,adica iti spun ei in cat timp iti pot repara masina in functie de programari si in functie de timpul in care primesc piesele....daca nu iti convine poti sa te duci la altul.....cred ca sunt cel putin 20 de service-uri in bucuresti care au contract de decontare directa cu asirom...

Am am intrebat ce poate sa faca sa ceara mai multi bani,nu sa o bage la ei in service. In fine,nu mai conteaza. Se poate inchide.Multumesc de raspunsuri

kosfunny 05-03-13 16:54

Aia a fost o oferta de despagubire in regie proprie. Daca nu o accepti te duci la un service agreat si ti se repara masina. O ridici in urma acceptului de plata.
Daca preferi un alt service cu care asiguratorul nu are conventie risti sa iti platesti tu dauna ca ulterior sa ii recuperezi de la asigurator sau stai cu masina blocata pana vireaza asiguratorul banii in contu serviceului.

Cam astea sunt caile de despagubire !

All times are GMT +2. The time now is 16:18.

- Copyright 2026 4Tuning