![]() |
Mazda 323 F GT......parerea voastra.
1 Attachment(s)
Salut, sunt pe cale de a achizitiona o Mazda 323f gt din 2001 cu motor de 2000cmc 16v si 131cp(daca nu ma insel). Voi ce parere aveti de aceasta masina, raport calitate-pret? fiabilitate? service?. astept parerile si sfatul vostru. am atasat si o poza cu modelul. multam
|
Re: Mazda 323 F GT......parerea voastra.
Nu pot sa te sfatuiesc in legatura cu modelul 2001 dar eu am una din 90 modelul serie 89-94 cu faruri escamontabile. O bijuterie de masina. Confort fiabilitate si tot ce vrei pe lumea asta. Tot secretul e intretinerea. Daca o intretii cu piese de calitate ai masina fara probleme daca o lasi sa pice si pui toate rebuturile pe ea o sa plingi ca ti-ai luat japoneza. Eu nu mi-am permis sa cumpar piese pentru ea de la noi , am cumparat din Germania din Reprezentanta prin curier. La noi mi-au cerut pentru un telescop 5.800.000 lei vechi produs de Lip Gas bla bla bla. In reprezentanta in Germania a fost 96 euro si recuperare de tva am iesit cu 4 bucati la 320 euro stantate in Japoneza originale de la mama lor. E drept ca la noi un pivot e 1.100.000 lei dar in germania e 68 euro. Ca rominul m-am zgircit si am luat de la noi si m-a tinut 15000km. Am cumparat din germania si am 36000km cu el si no problem. Asa ca tu stii mai departe. Oricum mie Europeana nu mai imi trebuie de cind am Japoneza ( No offence pentru cei care detin Europene)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:55. |
- Copyright 2026 4Tuning