![]() |
SKODA FABIA fabricat 2007
Salut la toata lumea.
Masinica este o Fabia de 1.2 cu 55cp nu o sa intru in detalii de ce asa mica pt ca nu-si are rostul. Ce avem pus pe ea: HU-Clarion DXZ868RMP AMLIF-JBL 75.4 SUB-HERTZ EBX 300 R.2 CONDENSATOR-2F BFG POWER CABLAJ-4AWG ALFATEC SI DIETZ SIG 8A Momentan difuzoarele sunt stoc dar nu o sa dureze prea mult si o sa schimb cel mai probabil o sa fie HERTZ SPACE si in acelasi timp o sa se faca si insonorizarea cu DYNAMAT pe care deja l-am achizitionat(atat pt usi cat si pt portbagaj). Montajul a fost facut de doi prieteni (Mihai si Alex) si vreau sa le multumesc pe aceasta cale. O sa pun cateva imagini cu procesul de montare al acestora din care se poate invata multe pentru cei care poseda Fabia. |
Re: SKODA FABIA fabricat 2007
6 Attachment(s)
Am promis imagini.........
|
5 Attachment(s)
Aici pun modalitatea de introducere a cablului de + in interior.........
|
3 Attachment(s)
alte imagini........
|
Imi place ce ai lucrat pana acum. Interiorul ala rosu cere insa o pereche de neoane rosii sub bord...ar fi supertare cu ele. Asteptam restul de poze cu subul si condesatorul. Si sa te vedem cat mai repede cu o pereche de slimuri Energy sau ce vrei tu!
|
1 Attachment(s)
Mercic,
Sa stii ca luminile rosii le am dar nu sunt neoane este un produs nou cu multe leduri si care consuma putin si lumineaza destul de acceptabil. Uite si imagini cu subul.Soory dar nu am cu el pe masina |
nu te supara, ce difuri stock ai? blaupunkt cumva cu dubla bobina de 16,5 cm? daca da cum se aud pe clarion?
o cunostinta de-a mea are o octavia tour cu blaupunkt-urile de mai sus si un hu vieta (extrem de inventivi baietii de la cardinal motors, ce hu pot sa puna) si se aude oribil...mi-a cerut un sfat si primul lucru i-am zis sa scape de hu. merci spor la treaba...asteptam cu nerabdare space-urile si poate un audison. |
asa este sunt blaupunkt ........dar nu fac fata....eu am avut un sony primit de la ei si se auzea de toata jena........nu pot sa spun ca se aude bine cu clarionu pt ca nu pot.......dar sa stii ca toate recomandarile sunt pro clarion pentru un SQ de calitate
|
s-o luam altfel...e vreo imbunatatire cum se aud pe clarion acuma? sau sa-si schimbe si difurile (omul nu prea vrea sa investeasca in sistemul audio, are alte probleme). el vrea sa nu se mai auda lesinat/infundat/bassfree :D.
multzam |
Nu ai cu ce(ma refer la dif stoc) chiardaca insonorizezi nu ai un bass asa cum tb.Deci sugestia mea dar nu numai este sa puna un hu bun si dif la fel otul dupa buget
|
1 Attachment(s)
Am schimbat de curand ampliful pt sub(asta multumita lui SAXO care merita toata recunostinta mea) cu un AUDISON LRX 2.9................
In curand o sa vina si difurile si statia lor ..... |
ce putere are statia asta ? sub-ul de cat este iar statia care va lovii in el ce putere va avea de asemenea ?
|
Statia pe care o vezi este pt sub are 2*280rms/4ohmi si in punte 1*900rms/4ohmi.Subul are 500rms/4ohmi.Cealalta statie adica 2.4 este pentru dif fatza.
|
deci va fi un bass bestial, sunt chiar curios cum ar suna pe subul meu statia, eu am sealed nu reflex :D
ps nu e 1x900 in 2 ohm? |
@bezz: nu, in punte poate fi tot la 4 ohmi
@bogdan: adica tu vrei sa dai cu 900w intr-un tub care poate doar 500?? ps: ce ai facut cu cs 75.4? k m-ar interesa pe mine |
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning