![]() |
am nevoie de ceva ajutor
ce sistem pana in 2500euro ar trbui sa imi pun? nu prea ma pricep la partea audio asa ca va rog sa-mi spuneti! ma intereseaza ce boxe, amplificatoare, woofere ar trebui sa iau de banii astia si cam ce pot ele...
masina mea are din fabriva un sist audio de la blaupunkt multumesc anticipat celor care vor raspunde.... |
Pai una la mana: cauta pe la bazar ca sunt ceva oferte.
Daca chair ai 2500 de Euroi, crede-ma ca-ti poti lua cam tot ce e mai bun. Mai precis, sa-ti comanzi de pe net, ca cei de la noi iau si pielea de pe tine. La banii astia iti poti lua in loc de HU, un DVD player cu ecran motorizat, 4 boxe Bose, amplificare Rockford Fosgate, Subwoofer Audiobahn de vreo 1000 rms/bucata, usi izolate perfect cu Dynamat si cam asa iti faci masina de competitii SPL... Acum depinde ce cauti tu: sa rupa strada, competitii, sau sa fie ceva frumos, clar si special ?? |
eu ma gandeam sa-mi iau un mp3 player (clarion sau kenwood) 6 boxe magnat si 2 woofere magnat cu doua statii de la audiobahn
problema e ca nush nici un site de acest gen din Europa ci doar din SUA si mortaciunile alea nu trimit decat la ei! era mare combinatie daca reuseam sa iau din state ca-s la juma de pret fata de ce am vazut in rest |
Te mai intreb o data ce vrei de la sistemul audio din masina ta si dupa aia te putem sfatui. :wink:
|
vin shi din state scule dar cu taxa vamala + TVA, dar oricum ajung mult mai ieftine decat la noi. daca chiar ai banii aia de bagat in muzica nu te da la scule nashpa gen magnat sau clarion... vorba lui honda zi pentru ce vrei sistemul shi te sfatuim. shi situri din state care trimit in tzara shtim... avem ceva experientza.
|
Da chiar, niste site-uri din state care trimit la noi... Asta nu stiu KrushX, ca tot ce am gasit eu trimite cele 48 de state si Canada. Nexam Europa, mai ales Romania... :wink:
|
vreau sistemul pentru mine si pentru orgoliul meu personal daca pot zice asa! in primul ca to zicea hondarul de boxe Bose eu am doua si vreau sa le vand si in al doilea rand vreau un sistem audio (nu video ca nu ma intereseaza) care sa zguduie masina , sa nu pot sa dau la maxim
cel mai bun sistem care l-am avut pana acum a fost de blaupunkt(cu tot cu subwoofer si statii) dar nu prea dadea randament asa ca l-am vandut si am mai pus niste bani ca sa iau ceva ca lumea daca de banii astia pot face si un sistem care sa ma ajute sa intru in competitii si chestii de genu atunci chiar merge! stiti pe unde pot schimba fete de usi pt a face conversii pt 2 boxe, 2 tweetere si placa pentru portbagaj etc? |
\"sa zguduie masina\" nu spune mare lucru.
E important de stiut daca vrei DVD sau nu (daca ai banii astia io zic ca merita sa iei), daca vrei mai mult SPL-adica Bass mult, sau SQ adica calitate de sunet foarte buna (fara sa trezesti tot cartierul neaparat). Si pe ce masina se vor pune toate astea? |
initial vor fi pe audi 80 2.6 V6 cabrio si apoi pe viitoarea mea masina
|
Parerea mea...
Ca unitate centrala, iti iei ce vrei k parerile sunt impartite. Eu prefer JVC, altii Pioneer si altii Kenwood sau altele... Deci depinde daca tu vrei sa fie color, amplificat, mp3, etc... Asta depinde de fiecare, parerea mea. Sa-ti pui 4 boxe coaxiale, nu 6. Nu are rost. Boxele eu as vrea sa fie Bose. Usile, aripile, tablaria toata antifonata, izolata, mochetata, ca sa scoti ceva din aceste boxe. Amplificator Rockford Fosgate pe 4 canale pt aceste boxe, depinde de vatii pe care-i vrei. Condensator tot RF. Cabluri, la alegere, dar groase, pe masura, cu sigurante, etc... Cam asta e cu mediile si inaltele (asta daca nu vrei sa-ti pui tweetere separate, filtre, egalizatoare, etc, mofturi). Pentru bass, mi-as pune 2 woofere de cate 1000 W rms (KrushX stie exact modelul), cu doua bobine, intr-o incinta band-pass, sau una sealed facuta pe portbagajul masinii. Pentru woofere, trebuie icna doua statii Rockford Fosgate mono. Dar cred ca deja am trecut de 2000 de euroi... :wink: |
unitatea centrala o am (taicamiu s-a gandit sa faca un gest frumos si imi da el mp3 player cadou!!! asta ca tot a fost marlan si nu mi-a luat nimic de creciun :) ) si chiar daca ai depasit 2000 de euro pe o scara de la 1 la 10 ce nota ai da?
|
si daca zici Bose atunci mai am 2 de cumparat pentru ca am deja 2
|
parerea mea
HU- Alpine 9835 DVD+ecran motorizat Alpine in bord (model mai de baza) 2 Ecrane in tetiere Myron & Davis/Power Acoustik 2 Boxe fatza pe 16' + tweetere - Diamond Audio sau Focal 2Boxe Spate 16' +tweetere - Diamond Audio sau Focal Subs: 1 Kicker Solobaric L7 12\" in cutie facuta identic cu ce e dat pe website-ul Kicker Amp - 1 AMP Hifonics Zeus pt Boxe -1 Amp Kicker mono pt Sub 1 Condensator 2-3 Farad Stinger Cablaj Stinger Dynamat peste tot Baterie Optima Yellow in portbagaj |
e vorba de cabrio si locul in spate e minuscul asa ca nu vad rostul ecranelor in tetiere, asta si pentru faptul ca am scaune Sparco Milano si nu exista tetiere...
da-mi si mie niste preturi daca stii sau un site unde pot sa le aflu |
da, intradevar daca ai scaune Sparco atunic nu ai cum sa pui (adica, ai, dar tre sa modifici scaunu, prea mare bataie de cap)
Pai cele mai bune preturi le-am vazut la o firma din state, mi-a dat Hondarul mai de mult adresa. Hondare, care era compania aia? asa daca imi mai amintesc eu bine HU- ~400 US dvd- ~ 1000 US Boxe - 350 US fiecare pereche,deci 700 Sub - 300 US amp sub - 300 US amp boxe - 300 US condensator - 150 US cablaj - 150 US baterie - 150 US Sigur ca mai adaugi TVA-ul lor + shippingul care va fii scump si evenmtual vama (daca n-ai pile sau nu-i pacalesti cumva), dar tot cred ca revine mult mai ieftin decat daca le-ai lua pe toate din ro. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:59. |
- Copyright 2026 4Tuning