![]() |
Sa imi iau sa nu imi iau....Audi vs Seat
Salut baieti!!!Uite ca orice barbat in fata unei decizii majore EZIT....Pana acum am fost ...sa zicem pusti,mi-am luat o masina de care am fost si inca sunt mandru SEAT LEON SPIRIT 1.6 16v deci benzina....clima geamuri electrice,jante.....etc....acum m-am maturizat vreau o masina mai mare,mai serioasa mai scumpa si cum scump nu inseamna intotdeauna mai bun ma aflu in fata unui impas!!!!
EU AM SEAT LEON SPIRIT 2006 (dar modelul precedent) 1.6 16v (luata noua) si am o oferta pe care nu o pot refuza AUDI A4 2003 1.6 (deci tot benzina) pana in 90.000km adusa se afara si rulata putin aici...pretz 12000 euro VA ROG LAMURITI-MA SI PE MINE MERITA???si daca nu dati-mi alte optiuni la banii acestia MULTUMESC ANTICIPAT |
Re: Sa imi iau sa nu imi iau....Audi vs Seat
2 Attachment(s)
Asta este masina mea
|
2 Attachment(s)
si vreau sa imi iau ceva in genul asta
|
Apropo nu vreau sa fiu inteles prost!!!K un pusti de 23 de ani are sufera ca vrea sa-si schimbe masina si sa faca sanki post sa vada lumea ce vrea sa-si cumpere.Masina pe care o am luat-o in leasing si numai eu stiu cum am platit fiecare rata si avans etc NU MI-A LUAT-O TATI!!!
|
eu unul as ramane pe leon, pentru ca A4 nu este mai spatioasa inauntru... e doar mai mare pe dinafara... stiu asta pt ca am condus noul model si am fost destul de dezamagit cand m-am urcat in ea si ma simteam destul de stramtorat (am 1.90 ce-i drept) ... in leon parca nu e asa stramt.
o intrebare offtopic: cat vrei pe leon ? de curiozitate. |
pastreaza seatul:)
|
Baietii daca sa poate sa-mi dati ceva alternative...si daca puteti sa motivati alegerile voastre.
Nu ma intelegeti gresit dar sunt bani si nu vreau sa ajung sa regret! Eu sincer sunt fermecat de interiorul audi,imi pare GENIAL !!! |
vinde seatu asta mai pune niste bai si ia-ti un cupra r
audi e ceva de genu"daaar vaaaai"...fii si tu mai deosebit :) |
diferenta o sa fie sesizabila la design, mai ales interior, in plus audi iti da alta senzatie de confort si siguranta
pe de alta parte leon-ul tau e ceva mai nervos decat audi-ul ala, avand aceeasi motorizare dar kg mai putin, recomand audi a4 1.8T sau un TDI de minim 130 CP |
Eu as merge pe audi. Am avut un A4 1.9 TDI 2002 si merge impecabil. Confort, destul. Siguranta, maxima. Parerea mea. Bye
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
- Copyright 2026 4Tuning