![]() |
schimbare propietar fara fiscal
Stie cineva,in caz ca propietarul masinii de exemplu in cazul meu e plect in Italia,nu am nici nr de tel al lui,nimik,masina am luat-o de la un intermediar,bisnitar,am toate actele,carte,talon,stie cineva daca exista vreo posibilitate de a inmatricula masina pe numele meu,in cazul in care nu am cum sa iau legetura cu propietarul????
Masina o am deja de 2 ani aproape tot pe NT Am auzit la unii ca ar putea finantele din cluj de la mine sa trimita ceva la finante la NT ca sa ii dea de acolo fiscal,...dar sincer nu as prea crede |
Re: schimbare propietar fara fiscal
PS mentionez ca as vrea sa pun masina pe mine pe bune nu pe naspa,ca pe naspa o puteam pune demult,as vrea sa fiu in regula cu ea,ca si asa am bagat multi bani in ea si as tine-o,daca nu bye bye cu ea
|
Nu poti sa o treci pe numele tau fara fiscal.Orice ai face.
|
si daca are datorii cine i le plateste? ca stim bine ca statul nu ne iarta la astea...
nu cred ca il poti scoate, si nici nu o poti transcrie fara fiscal legal... |
Quote:
|
Dai in judecata vanzatorul
|
dak ai avea pe cnv poate sa iti scoata fiscal pe naspa,eu am luat o duba de la bacam cu nr rosii si cand sa o inscriu astia miau cerut fiscal de la ala si de unde nu mai aveam de unde sa il iau k omul lucra in germania am vb cu diferite persoane si ma dus la cnv si cu doar 5mil mi-a adus fiscal de la bacau cu tot cu stampila si am inscriso fara probleme
|
Quote:
|
habar nu am..atata timp cat am inscris-o pe firma mea nu ma intereseaza...fiscalul este cu stampila si abtipildul ala care se lipeste pe ea,deci este perfect original si valabil
|
Quote:
|
nu am avut pe nimeni acolo...de aici s-a rezolvat totul...am vb cu el,mi-a zis cat ma costa si in 5 zile mi-a adus actul,probabil are si el relatii peste tot dak cu asa ceva se ocupa
|
off topic: mai baieti....discutiile astea despre pile nu ar trebui sa le purtati aici si sa mai dati si exemple concrete cu ce ati facut si cum.....ca de intra vreunu care e cu legea in mana va salta de nu va vedeti.
on topic: bafta cu transcrierea masinii |
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=!Choco;5370257]off topic: mai baieti....discutiile astea despre pile nu ar trebui sa le purtati aici si sa mai dati si exemple concrete cu ce ati facut si cum.....ca de intra vreunu care e cu legea in mana va salta de nu va vedeti.
on topic: bafta cu transcrierea masinii o sa salte pe masa k si are de unde sa ma ia.. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
- Copyright 2026 4Tuning