![]() |
Idei tuning Megane 2001
2 Attachment(s)
Am si eu un amarastean de Megane Classic din 2001.... ceva idei sa-l fac sa arate mai bine?
|
Re: Idei tuning Megane 2001
2 Attachment(s)
Uite aici un kit pt megane cabrio da se potriveste si pt al tau cred
|
cred ca ar merge.... masinile au aceleasi dimensiuni pentru bara fata - bara spate.... dar stii de unde as putea lua macar niste pleoape pentru faruri, fiindca chestii de tuning pentru megane se gasesc foarte greu sau deloc (stopuri spate clare sau oricum altfel decat stock nici nu se fabrica macar)...
thanks anyway... |
Esti sigur k nu exista?? da-mi si mie id tau de mes ma interesez si pana maine seara iti spun dak chiar exista sau nu e bine eu zic k exista nu stiu sigur dar cred k se gasesc. intra pe id meu de mes criss-cars sa vb
|
Din motive necunoscute mess-ul meu refuza sa iti dea add... Cu alte cuvinte... daca gasesti ceva da un mail... Sau da tu un add in mess (id-ul meu: khalis3009)
|
pleoape far eventual ingeri, niste ochelari la stopuri , chiar pe poti face custom cu spray daca ai rabdare.. asta daca intr-adevar nu fabrica nimeni sopuri clare.. :)
|
angel la faruri se poate sigur.... am aflat shi ca ma costa 4 mil cu totul..... stopuri clare nu se fac pentru megane 1 classic, decat pentru hatchback sau sport...... deci... probabil o sa le innergresc.... :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:01. |
- Copyright 2026 4Tuning