![]() |
FORD MONDEO ST200
5 Attachment(s)
este vorba de un mondeo st200 veritabil, original, inmatriculat in bulgaria, acte inca valabile, asigur procura mai departe pe numele celui care o cumpara.
Motorizare 2.5 v6 24v, interior piele/textil RECARO, 2 evacuari din fabrica, etc. Cine stie despre ce e vorba,apreciaza. Pret 1450 euro, negociabil. detalii la tel. 0766969390 am sa revin si cu alte poze recente mai pe seara |
Re: FORD MONDEO ST200
http://forum. c l u b f o r d .ro/viewtopic.php?f=108&t=85339
pun eu lista de defecte ca tu ai uitat Defecte: - Problemele specifice cu rugina la aripile spate (a fost facuta o retusare acum 2 ani) - Tapiseria scaunelor are semnele de uzura specifice unui auto cu multi km. - Frana de mana nu functioneaza aproape deloc - trebuiesc inlocuite cablurile - Trebuiesc inlocuite capetele de bara si cel mai probabil si capetele de planetara - Lipsesc capacele de la pragurile laterale (le-am pierdut iarna - mai am doar 1) - Inchiderea centralizata nu mai functioneaza pentru usa stg. spate (pe partea soferului) - Nu mai functioneaza deschiderea portbagajului din telecomanda (se deschide doar cu cheia) - Proiectorul stg. se aprinde doar dupa un bobarnac (posibil sa fie becul de vina) - Motorasul de la reglarea farului drept nu mai functioneaza - Geamurile spate pot fi actionate doar de la sofer - Ar trebui inlocuit geamul oglinzii dreapta deoarece nu se mai incalzeste - am verificat si ajunge curent la ea. - Detin o singura cheie pret sub 1000e macar ai reparat-o de costa 1500e acum? |
da, au fost reparate, te invit sa o verifici!
|
Mai multe poze cu interiorul se poate?
|
2 Attachment(s)
doar astea 2 le am, arata relativ bine la interior. scaunu de la sofer arata bine nu e rupt sau tocit.
|
hopa sus......
|
haidi sus cu racheta.
|
Quote:
|
srry dar am dat-o de pe-atunci. Am omis sa scriu pe aici c-am dat-o.
Se poate inchide. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning