![]() |
vreu sa reclam lipsa curvelor . Pe noi cine ne elibereaza de tensiune in deplasari? :lol:
|
Mai intai Isop, acum si tu ????
Facem cheta si cumparam un Playboy. Niste vaselina gasesti tu si te eliberezi singur !!! |
hai sa fim seriosi. SU..-o
|
ba mie nu imi convine treaba asta cu cearta...toata lumea sare la cearta, una doo cearta. unde va credeti ba ? la BUMFIGHTS ?
|
:bat: :chainsaw: :2gun:
|
pt domnul DYC_Carburator
Suntem 2 curvulite de 80 de ani , am dori s facem o plimbare cu tine si ne angajam sa iti luam din tensiunea de la concursuri :shock: .
|
Re: pt domnul DYC_Carburator
Quote:
|
Quote:
In al doilea rand nu inteleg de ce acest mesaj imi este adresat mie. In al treilea rand vreau sa las colegilor mei onoarea de a intretine relatii intime cu aceste doua domnisoare infirebantate |
SALUT
VREAU SA VA FELICIT PT PRESTATIA CARE ATI AVUT O PANA ACUMA LA CURSELE LEGALE SI VA DORESC MULTA BAFTA IN CONTINUARE .DACA AVETI VRE O DATA NEVOIE PUTETI CONTA PE AJUTORUL MIDNIGHT RACERS!!!
CU RESPEKT MIKUTZU |
multzumim micutzule...speram si noi ca pe viitor sa ne putem prezenta in nr mai mare la etapele legale ... ne vedem la mare! ;)
|
bai baieti,vedeti ca poate citesc fetitele de la OMV podul viilor si s-ar putea sa nu mai fie curvulite nici pe aici...le raniti sentimentele
|
Re:
merge cineva la mare p 14????
la aeroport constanta....???? sa spuneti daca mergeti.... |
baaaaa voi mai traiti.? nicola ia zii pun pozele alea de aseara?? :lol: :lol: :lol:
|
nuuuuuuuu :) nu toate, sunt prea prea depravate :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:26. |
- Copyright 2026 4Tuning