![]() |
bmw-uri la desmembrat
seria 5 e34 (2,5 12 valve)(2,5 td)
seria 3 e30(2,4 d din 89) e36 (2.0 24 valve) seria 7 e32(3.0 full) si multe alte piese doar sunati sau intrebati 0726440552 adi |
Re: bmw-uri la desmembrat
O pereche de scaune RECARO???
|
Noroc.Zi si mie o bara spate de facelift ai?Si daca e de berlina se potriveste pt coupe?Si pret daca ai.Salut
|
scaune recaro nu am sunt normale dar arata foarte bine bara spate s-a dat la urs
|
un calculator de e36 dupa 95 compatibil cu un 316i se gaseste la tine???
|
un bord ptr un 318 din 92` complet
prb la cel actual e ca nu se aprind becurile sau se aprind aiurea,mecanicu a spus ca trebe schimbat cu totu daca imi poti spune cam ce cuprinde cu totu,daca ai si la ce bani si mai vb salut |
Quote:
|
Quote:
|
calculator 1.6 250ron ceasuri 150 ron
|
deci poveste e urmatoarea-a fost cu ea la mecanic si a spus ca e stricat tahometru,calculatoru,becurile se aprind aiurea,ba nu se aprind,nu au intensitate corespunzatoare....merge aiurea,se opresc ceasurile complet de nu iti dai seama de viteza,benzina nimik
masina e un 318i din 92 nu stiu acum ce spui tu ca e,mesteru de acolo a spus sa se schimbe calculatoru si ceasurile totusi spune un pret la calc si ceasuri si mai vb dupa aceea,sa vad ca mai trebuiesa vb cu cineva P.S;nu pot veni cu masina ca e cam departe |
ai pm........
|
geamuri de oglinzi incalzite(au niste papuci pt fire fatza de cele fara incalzite)...s-ar putea sa aiba dieselul din 90 :P
|
faruri lupa ai?pt e30?
|
o pereche de oglinzi pt urs sau rechin....astept pret aici sau PM.
Bafta |
far dreapta e36? la ce pret?
si cotiera de e36 daca ai si ce culoare..? |
| All times are GMT +2. The time now is 13:09. |
- Copyright 2026 4Tuning