![]() |
Maşina mea: Opel Astra F Sedan
10 Attachment(s)
Salut.
Ma numesc Cristi ,sunt posesorul unui astra f sedan 1.6 8valve .Masina o am de 4 ani , in care tot am modificat la ea , totul este facut de mine si sper sa nu ma opresc aici. Motorul este 1.6 75 cai ,anulat egr , filtru sport ,toba sport ( se apropie un transplant).Am anulat manerele usilor din spate , anulat antena ,portbagaj clean + deschidere pe buton .Capota bad boy ,modificat spoiler spate ,semnalizari clare .La interior am scaune piele crem (urmeaza si bancheta ) nu imi amintesc de ce masina sunt ,dar sunt montate pe suporti originali si sunt functionale toate reglajele (fata-spate ,inaltime ),trapa electrica momentan nefunctionala deoarece urmeaza sa schimb pozitia butonului si nu avea rost sa ii fac partea electrica . Ceva poze mai vechi . |
Re: Opel Astra F Sedan
Imi place ce ai facut pana acum. Badboy-ul este reusit , la fel si bara spate , n-am mai vazut un sedan cu bara genul asta, chiar buna ideea.
Niste praguri drepte si finute i-ar mai trebui. Bara fata? Cum se prezinta ? O recomandare daca se poate, intre stopuri , pe portbagaj , la sedan nu este acea placa de pastic ca la hatchback? Ma gandeam sa umple golul portbagajului , sa fie la nivel cu stopurile (care cred ca ar da bine smoked decat rosii). http://deviltuning.hu/images/users/1...auto-16557.jpg In rest, mai asteptam poze cu ea in starea actuala. Succesuri |
3 Attachment(s)
Cu stopurile am avut o problema ,au fost vopsite in doua combinatii ,in urma celei de a doua ,am primit o amenda substantiala +retinerea talonului (am avut si geamurile fata negre).Spoilerul fata este rieger pentru corsa c ,urmeaza sa fie modificat si adaptat pentru f.
|
ceva mai inedit felicitari, chiar imi place8)
|
frumoasa masina si ingrijita :X si imi place cum ti-a iesit si porbagajul
|
Re: Maşina mea: Opel Astra F Sedan
frumos a iesit. sa o stapanesti sanatos si sa ne uimesti si cu alte modificari.
multa bafta |
8 Attachment(s)
La aripile spate am inceput sa am probleme cu rugina si la usa dreapta-spate.in vara se vor remedia .Schimbat plafonierele cu unele fumurii+ iluminat led ,montat cd jvc+ difuzoare ovale jvc (am modificat plansa spate).Ceva poze cu scaunele (ignorati cotiera si mizeria din interior:D )
|
Quote:
frum scaunele:X |
Frumos facuta masina;)
am vazut'o prin oras de cateva ori si arata mai bine decat in poze. cere o tranteala si ar fi de efect ideea spusa de Valex pt portbagaj. bafta cu masinuta! |
Cam bine asta mica. Arunca niste amortizoare sport si stii o treaba. Go Low.
|
nu ar deranjao la aspect niste jante buzate:twisted:
|
Eu i-aş scoate două tobe ovale.. Una stânga ..alta dreapta!
|
Suspensie este putin modificata dar sper sa o schimb cu una 60-40. Am probleme cu rugina si cred ca dupa remedierea acestora va urma si o schimbare de culoare .in vara voi renunta la toba finala si la catalizator sa vad ce aleg.momentan lucrez la interior ,il imbrac in catifea (plafon ,stalpi ,o mica parte din bord ).o sa revin cu ceva poze .
|
frumoasa masina. in realitate arata si mai bine 8)
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2025 4Tuning