![]() |
Consum mare?
Salutare , am un bmw e36 cu motorul de 2000 cmc benzina si cutie de viteze automata si in perioada (decembrie -februarie ) imi consuma in jur de 11,8 ... avand in vedere ca e destul de frig . Am auzit pe uni ,care spuna ca le consuma 9,5 , 10 .. . masina trage foarte bine , stilul de condus nu e unu agresiv . Vi se pare normal sa consume atat fiind si automat ?
|
Re: Consum mare?
E mare rau frate consumul...
Eu am 325 si imi consuma 6% mers agresiv in oras iar in afara imi ia 4,5%... Am auzit aici pe forum ca cineva are M3 E36 si ii consuma 8%... |
Quote:
|
Deci daca lu' ala ii ia 10 ( dar nu crezi ) cu cutie manuala iar tie 12 cu cutie automata si stii ca o masina cu cutie automata consuma mai mult ( fiind si iarna ) , ce dracu raspuns mai astepti ? E de la lambda frate...
Schimba lambda ! E bun raspunsul ? |
Quote:
|
"Vulturilor li se īntāmplă să zboare mai jos decāt găinile, dar găinile nu se vor ridica niciodată pānă la nori. - Krilov"
E "adāncă" semnatura dar gainile strutzii sau pinguinii nu zboara chiar daca au aripi si nici musca nu e pasare chiar daca zboara... Deci cum s-ar spune , porcul rāmă dar rāma nu porc... ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu am un 520 si consuma 15-16 sunt aceleasi motoare ca pe pisica doar diferenta de greutate difera, consumul tau e bun :twisted: iarna ori ce masina consuma mai mult putin :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
- Copyright 2026 4Tuning