Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica BMW (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw.html)
-   -   Consum mare? (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw/360477-consum.html)

PowerStar 15-02-13 21:41

Consum mare?

Salutare , am un bmw e36 cu motorul de 2000 cmc benzina si cutie de viteze automata si in perioada (decembrie -februarie ) imi consuma in jur de 11,8 ... avand in vedere ca e destul de frig . Am auzit pe uni ,care spuna ca le consuma 9,5 , 10 .. . masina trage foarte bine , stilul de condus nu e unu agresiv . Vi se pare normal sa consume atat fiind si automat ?

adrian325i 15-02-13 22:17

Re: Consum mare?

E mare rau frate consumul...
Eu am 325 si imi consuma 6% mers agresiv in oras iar in afara imi ia 4,5%...
Am auzit aici pe forum ca cineva are M3 E36 si ii consuma 8%...

PowerStar 15-02-13 22:24

Quote:

Originally Posted by adrian325i (Post 5364390)
E mare rau frate consumul...
Eu am 325 si imi consuma 6% mers agresiv in oras iar in afara imi ia 4,5%...
Am auzit aici pe forum ca cineva are M3 E36 si ii consuma 8%...

Ironia asta .... eu am intrebat daca e normal sa manance 12 fiind automat ( deci mai mult ca si o cutie manuala ) , am un prieten tot cu un 320 manual ..spune ca consuma vreo 10(cam greu de crezut) . Am vrut doar sa aflu daca diferenta asta se datoreaza cutiei sau o fi problema vreo sonda sau mai stiu eu ce ... BTW

adrian325i 15-02-13 22:31

Deci daca lu' ala ii ia 10 ( dar nu crezi ) cu cutie manuala iar tie 12 cu cutie automata si stii ca o masina cu cutie automata consuma mai mult ( fiind si iarna ) , ce dracu raspuns mai astepti ? E de la lambda frate...
Schimba lambda !
E bun raspunsul ?

ShaoLin 15-02-13 23:37

Quote:

Originally Posted by PowerStar (Post 5364337)
Salutare , am un bmw e36 cu motorul de 2000 cmc benzina si cutie de viteze automata si in perioada (decembrie -februarie ) imi consuma in jur de 11,8 ... avand in vedere ca e destul de frig . Am auzit pe uni ,care spuna ca le consuma 9,5 , 10 .. . masina trage foarte bine , stilul de condus nu e unu agresiv . Vi se pare normal sa consume atat fiind si automat ?

mie imi ia 13 14 si am cutie manuala

adrian325i 16-02-13 00:04

"Vulturilor li se īntāmplă să zboare mai jos decāt găinile, dar găinile nu se vor ridica niciodată pānă la nori. - Krilov"

E "adāncă" semnatura dar gainile strutzii sau pinguinii nu zboara chiar daca au aripi si nici musca nu e pasare chiar daca zboara... Deci cum s-ar spune , porcul rāmă dar rāma nu porc... ;)

PowerStar 16-02-13 06:39

Quote:

Originally Posted by adrian325i (Post 5364506)
"Vulturilor li se īntāmplă să zboare mai jos decāt găinile, dar găinile nu se vor ridica niciodată pānă la nori. - Krilov"

E "adāncă" semnatura dar gainile strutzii sau pinguinii nu zboara chiar daca au aripi si nici musca nu e pasare chiar daca zboara... Deci cum s-ar spune , porcul rāmă dar rāma nu porc... ;)

Calmeazate .. , ti-ai exprimat opinia ,gata, ce faci atat off topic ,iar forumul acesta este dedicat masinilor , nu comentarii semnaturilor ;)

BaiatBun 17-02-13 09:31

Quote:

Originally Posted by PowerStar (Post 5364624)
Calmeazate .. , ti-ai exprimat opinia ,gata, ce faci atat off topic ,iar forumul acesta este dedicat masinilor , nu comentarii semnaturilor ;)

Ai consum foarte bun stai linistit(daca e in oras)Consum mai mic de 11 in oras nu am vazut la nici un bmw benzina.Apropo cum i-ai facut consumul.E real sau dupa obc?

PowerStar 17-02-13 09:35

Quote:

Originally Posted by BaiatBun (Post 5366026)
Ai consum foarte bun stai linistit(daca e in oras)Consum mai mic de 11 in oras nu am vazut la nici un bmw benzina.Apropo cum i-ai facut consumul.E real sau dupa obc?

Consumul l-am calculat la alimentare , nu am optiunea de consum la OBC . M-am linistit atunci daca e normal :)

BaiatBun 17-02-13 11:05

Quote:

Originally Posted by PowerStar (Post 5366034)
Consumul l-am calculat la alimentare , nu am optiunea de consum la OBC . M-am linistit atunci daca e normal :)

E bun,stai relax.

Jambo 02-03-13 18:11

Eu am un 520 si consuma 15-16 sunt aceleasi motoare ca pe pisica doar diferenta de greutate difera, consumul tau e bun :twisted: iarna ori ce masina consuma mai mult putin :D

All times are GMT +2. The time now is 07:10.

- Copyright 2026 4Tuning