![]() |
PH 82 RUN
3 Attachment(s)
salutare,m am decis sa mi prezint si eu masina la my ride,este un laureat din 2004 aprox 61km,totul functional,am reusit sa aduc cateva modificari si sper sa o pot aduce in stadiul in care vreau eu.Pun cateva poze...
|
Re: PH 82 RUN
vecin de-al meu,Prahovean;)...bafta multa cu masina arata foarte bine,sa vedem ce o sa iasa;)
|
ms alex ;) ,o sa pun zilele astea poze cu ce am mai schimbat pe la ea...bani sa fie... :D
|
5 Attachment(s)
ce am reusit sa imbunatatesc la ea pana acum:
-colantat cromul din bara fata si stalpii Oracal negru mat -folie Orpro autorizata laterale si luneta spate transparenta 20% +parasolar 5% -stopuri rosii -ornament toba,dar il voi schimba cu ceva mai mare... -leduri pozitie,plafoniera,portbagaj si nr -instalatie bi-xenon h4 6000k -jante wolfrace kendo 15 -cheder motor -presuri tip tavita -boxe pioneer 17 +twetere m.n.c fata ovale proaudio spate |
Frumoase jante 8) bafta cu golanul :!:
|
ingrijit golanul tau:D
nu ai de gand sa-l "trantesti"? |
petryy-ms frumos :-)
PH 96 K R S-la faza cu lasatul in jos sa zicem ca este in plan,pana acum nu vroiam deoarece masina o foloseam si in delta la pescuit,dar in viitorul apropiat o voi lasa sigur va fi alt aspect :shock: |
Quote:
|
reglabila imi depaseste bugetul,ma gandeam pt inceput arcuri H&R,am vazut cateva doar cu arcuri sport si amortizoare stock si se comporta chiar ok.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
inca ceva ce mi place foarte mult...am colantat consola cu stickerbomb :D
|
Quote:
|
ms,vroiam sa dau un pic de culoare interiorului era totul prea asa lipsit de culoare.
|
Quote:
|
am incercat sa pun si pe alea dar nu sta colantul,nu se aseaza cum trebuie si se vede urat,am zis sa ma duc pana ala adelfos poate mi le colanteaza ei pe acelea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning