![]() |
Cumpar Elemente M E36 + Alte chestii
*Bara Fata M
*Bara Spate M *Bandouri M (sedan) *Praguri luxury (sedan) *Grila facelift ;fara nari (sedan) *Aripa Dreapta facelift (sedan) *Faruri cu lupa (ZKW) + semnale negre (sedan) De preferat daca le gasesc pe toate la o singura persoana ! De preferat din Bucuresti ; pe curier doar daca pot sa verific coletul ! Contact : Aici , cu poze ! |
Re: Cumpar Elemente M E36 + Alte chestii
2 Attachment(s)
sal am bara spate m3 cu bandouri armatura fustita tot la 350 ron bucuresti titan (poze momentan doar pe astea le am) tel 0765 672 483
|
8 Attachment(s)
Quote:
bara spate M - 350 lei bandour M - 220 lei praguri luxury - 220 lei aripa dreapta facelift - 100 lei faruri cu lupa am doar bosch , hella cells ( pe crom si negru ) grila fl - 200 lei cu tot cu nari ( are putina rugina ) |
Faruri cu lupa zkw 300 lei sunt pe mașina mea
|
1 Attachment(s)
salut.bara fata M 400ron fara proiectoare.
|
*Bara Fata M
*Bara Spate M *Bandouri M (sedan) *Praguri luxury (sedan) - AM GASIT *Grila facelift ;fara nari (sedan) *Aripa Dreapta facelift (sedan) *Faruri cu lupa (ZKW) + semnale negre (sedan) De preferat daca le gasesc pe toate la o singura persoana ! De preferat din Bucuresti ; pe curier doar daca pot sa verific coletul ! Contact : Aici , cu poze ! |
*Bara Fata M - AM GASIT
*Bara Spate M *Bandouri M (sedan) *Praguri luxury (sedan) - AM GASIT *Grila facelift ;fara nari (sedan) *Aripa Dreapta facelift (sedan) *Faruri cu lupa (ZKW) + semnale negre (sedan) De preferat daca le gasesc pe toate la o singura persoana ! De preferat din Bucuresti ; pe curier doar daca pot sa verific coletul ! Contact : Aici , cu poze ! |
*Bara Fata M - AM GASIT
*Bara Spate M *Bandouri M (sedan) *Praguri luxury (sedan) - AM GASIT *Grila facelift ;fara nari (sedan) - AM GASIT *Aripa Dreapta facelift (sedan) - AM GASIT *Faruri cu lupa (ZKW) + semnale negre (sedan) De preferat daca le gasesc pe toate la o singura persoana ! De preferat din Bucuresti ; pe curier doar daca pot sa verific coletul ! Contact : Aici , cu poze ! |
las-o non-M dude! era beton asa!
|
dupa ce am luat 80% din piese :)) , nu mai am incotro :)) . O facem EVO dao dracu :))
|
eu zic sa-ti iei alta pentru piesele alea :))
avea unu' la semnatura: "exista viata dupa M-pachet" ? :)) |
bandouri noi E36 4D complete , cu dopuri cleme embleme - 399 RON
0746 069 064 |
*Bara Fata M - AM GASIT
*Bara Spate M *Bandouri M (sedan) *Praguri luxury (sedan) - AM GASIT *Grila facelift ;fara nari (sedan) - AM GASIT *Aripa Dreapta facelift (sedan) - AM GASIT *Faruri cu lupa (ZKW) + semnale negre (sedan) |
bosulache, am faruri depo cu lupa si angel...sunt frumoase foc! :D..suna-ma!
|
*Bara Fata M - AM GASIT
*Bara Spate M - AM GASIT *Bandouri M (sedan) *Praguri luxury (sedan) - AM GASIT *Grila facelift ;fara nari (sedan) - AM GASIT *Aripa Dreapta facelift (sedan) - AM GASIT *Faruri cu lupa (ZKW) + semnale negre (sedan) *Eleron LTW + Inaltatoare |
| All times are GMT +2. The time now is 11:21. |
- Copyright 2026 4Tuning