![]() |
E36 - 328i coupe
7 Attachment(s)
Noua mea masina de suflet :)
BMW E36 328i coupe 1998 Dotari: -bara fata M -bara spate M -praguri M -bandouri M -oglinzi M -eleron LTW -spalatoare faruri -grila facelift -aripi facelift -luneta + stop frana -trapa -jante iarna 15' aliaj modulare -interior sport piele alba -fete de usi cu airbag -plafon negru -trapa electrica -volan M3 -clima digitala -OBC mare -Mp3 pioneer -incalzire scaune -folie -cotiera -ASC -arcuri sport Ac Schnitzer -4geamuri electrice -schimbator M3 E46 (cred) -perdeluta OEM -pachet crom interior OEM -stopuri INPro -semnalizari si lucasuri InPro -faruri cu lupa BOSCH -senzori parcare spate -oglinda cu senzor aniti-orbire Nu prea am apucat sa ii fac poze. De cand o am (2 sapt)...lucrez la ea si nu am apucat sa fac decat vreo 50km Motorul trage foarte bine,suspensia e ok,directia pe partea dreapta are mici probleme |
Re: BMW E36 328i coupe
25 Attachment(s)
Pana acum am achizitionat:
-mocheta neagra -bord negru -plastice negre interior -interior vader negru -stopuri M3 -un nou OBC -comenzi volan M5 -telefon BMW Ce trebuie sa mai cumpar in viitorul apropiat: -volanta sh -disc ambreaj nou -torpedo negru -praguri interioare negre -presuri OEM -inele cromate pentru ceasuri -ulei,filtre..etc -fete de si cu airbag piele neagra Planuri: -suspensie reglabila -jante 8j cu 9,5j minim -cd 43 -magazie cd -evacuare full inox + finala eisenmann + serpi mr 3.2 -pilot automat Am muncit foarte mult sa schimb mocheta si bordul,nu suportam sa vad "gri-ul" acela,mai ales ca mocheta era rupta Cat de curand o sa refac si scaunele fata vader cu piele naturala Amortizoarele,discurile si placutele sunt noi noute,trebuie sa mai schimb uleiul (castrol 10w60),filtrele si ce o sa mai gasesc cu pb Masina a fost revopsita intregral acum 3 luni,ii voi da doar un polish ITP + asigurare..etc In 2-3 saptamani sper sa merg cu ea :) PS : pozele sunt amestecate |
Re: E36 - 328i coupe
Dar vaii, ce avem noi aici.. Foarte mișto, o bază extraordinar de bună. Nu trebuie multe la mașina asta. Baftă cu ce ți-ai propus, la capitol jante, ce model ți-ai ales ?? Hartge, RS, ceva ???
|
foarte frumoasa....o stiu de asta vara am vazuto in realitate la baiatu care a avuto...arata beton....sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi km!!
|
pff..prea tare masina.s-o stapanesti sanatos!!!
vad ca are niste dotari si investitii de exceptii.bv bv topic de urmarit!! :D |
Multumesc pt urari!
Momentan nu m-am hotarat ce jante o sa ii cumpar,sigur o sa fie ceva cu buza :) In seara asta am cumparat: -un alt OBC mare -pilot automat -presuri cauciuc |
cred ca niste style 22 sau 24 ar prinde-o ff bn.
|
sper ca nu faci cu ea ce stii tu cel mai bn?:D
|
Quote:
Victoras (nazca)....nu fii rautacios! :D |
Asa ma gandeam si eu victoras,lasa ca mai vedem noi,spor in continuare:D
|
Masina este o baza buna pentru un proiect frumos.
Felicitari! |
3 Attachment(s)
Multumesc!
Poze cu noul OBC PS:am uitat sa mentionez..masina are admisie M50 |
Un topic de urmarit!
Multa bafta ... va iesi sigur ceva de invidiat, iar e36 ... '98 ... mai greu. Chiar sunt curios de ce jante va primi. |
foarte frumos! sunt curios ce jante iti pui! sa-l stapanesti sanatos!! :)
|
Va multumesc frumos!
Visez la niste jante...ramane doar sa le gasesc si sa mi le mai si permit :) Hartge,Oz Mito,Tramont Staria,BBS RS..etc Nimic iesit din comun... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:02. |
- Copyright 2026 4Tuning