Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Hd 87 Dcf (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/36010-hd-87-dcf.html)

Takashy_Vtec18 16-03-07 23:01

Hd 87 Dcf

4 Attachment(s)
MAsina mea,nu e mare lucru...da na totusi nu e stoc...Un filtru de aer ,un set de neoane(int+ext) ,jante,pleaope.Deocamdata ramane la stagiul acesta(E greu cu facultatea..:)).Pana la vara o sa pun alte jante ,o toba sport,si niste stopuri clare........JAntele o sa fie Alutec in 5 spite dupa cum vedeti si in poze.....Cred ca dau destul de bine pe cielo....si pe 15 sunt suficient de mari....

Takashy_Vtec18 16-03-07 23:08

Re: Hd 87 Dcf

5 Attachment(s)
Alte poze...+JAntele ALutec si stopurile clare...lucrate in Photoshop

mad_mario 17-03-07 00:09

frumos cielo asta al tau chiar are stuff:P spor la treaba in continuare ;)

DACIA-Wrc 17-03-07 11:23

da n-am inteles de ce ai pus asa filtrul de aer.
sau ii doar provizoriu pentru poze?
cum isi mai trage el aer rece vara?

Outta Control 29-03-07 12:40

Incearca sa pui niste presuri de alea crom care sa reflecte lumina.

Remarca referitoare la filtru de aer vroiam s-o fac si io. Si eu am pus la inceput filtrul deasupra blocului motor si cand se incalzea masina tragea mai greu decat cu filtrul stock. Faza e ca tre sa-si ia aer rece cat mai departe de motor.

sacal19 29-03-07 20:21

marfa masina .. am luat si eu de curand un cielo vreau sa il tunez, ia zi si mie plz acuma cu filtru sport cat iti consuma? mi de ex in oras imi ia cam 10-11 depinde cum merg :D daca merg mai incet ia cam 8-9 :D am vazut la un tip ca vindea un filtru soprt.. si eram curios cam cat afecteaza consumu masini si de unde ai luat triplele imi plac la nebunie sunt tari .... si ce pret ..

Eugen_TL 29-03-07 20:26

esti cu capu =))) cum sa il intrebi de unde le-a luat cand nu le-a luat ma...a zis clar ca sunt trucate pozele..adica le-a pus sa vada si el cum ar sta ;) nu mai citi printre randuri

Tataee_^ 30-03-07 13:30

Ce oameni :lol: :lol: :lol:

geti 30-03-07 14:50

Daca lasi filtru acolo ataseaza i un tub din ala gros de aluminiu,scoti actualul filtru si rezonatorul si duci respectivul tub in gaura rezonatorului din partea dreapta sub aripa(rezonatorul).Daca dai actualul filtru zos vei vedea gaura.Daca vrei un exemplu ar fi X RAy

Takashy_Vtec18 03-04-07 14:53

Quote:

Originally Posted by geti (Post 825103)
Daca lasi filtru acolo ataseaza i un tub din ala gros de aluminiu,scoti actualul filtru si rezonatorul si duci respectivul tub in gaura rezonatorului din partea dreapta sub aripa(rezonatorul).Daca dai actualul filtru zos vei vedea gaura.Daca vrei un exemplu ar fi X RAy

Adica ca si cum ai zice un kit de admisie.......nu....Si unde duc yo tubu ala ca sa traga aer rece ?sa il pun dupa radiator sau unde......+ ce fac cu chetia aia (vezi poza - incercuita cu rosu) care cica curatza filtru de aer stoc.....????? Un mecanic mi-a zis ca daca scot chestia aia (incercuita cu verde)o sa imi mareasca consumu??? Imi cer scuze da nu le prea am cu motoarele....cu mecanica.....sunt la inceput.....vreu sa invatz.......

Takashy_Vtec18 03-04-07 15:00

1 Attachment(s)
Scuze am uitat sa pun poza..........cu cerculetze :)

DACIA-Wrc 03-04-07 19:27

trebuie doar sa desfiintezi cutia si sa faci o palnie pt aer rece

Takashy_Vtec18 03-04-07 23:51

Ok bun scot cutia ....da de cutia aia e atasata o chestie mica...aia care am incercuit-o cu verde........???? cu aia ce fac??? ca ciaca daca o scot da'colo o sa imi creasaca consumu ???

DACIA-Wrc 04-04-07 16:30

ala`i un senzor, trebuia facut cum am facut eu si scapai de problema
deci: pui innapoi furtunul original, ii faci o gaura, prinzi senzorul acela, si filtrul il prinzi pe furtun in locul cutiei.
filtrul isi va trage aer rece de sub cutie(este o gaura) si senzorul l`ai montat in furtun si nu mai ai probleme.

Takashy_Vtec18 26-04-07 14:29

5 Attachment(s)
Si uite ca au venit si stopurile clare intr-un final.......Urmeaza o toba sport....si jantele sper...........Imi cer scuze pt calitatea pozelor.......

All times are GMT +2. The time now is 13:43.

- Copyright 2026 4Tuning