![]() |
ajutati-ma......pls
am si yo o mare problema, sa nu radetzi k e grav!!!.....d vreo cateva luni incerc sa-mi dau seama cum sa fac k sa-mi pun si eu la signature o poza......va rog.....fie-va mila d mine!
|
|
1 Attachment(s)
mmmm...da! merci mult pt informatie.......dat tin sa va anuntz k nu prea am priceput c tre sa fac........sunt un prost! ....mai explicati-mi odata.....pls.....d exemplu vreau sa pun poza asta se poate?
|
1 Attachment(s)
O poti pune p-asta..*****ii la semnatura [img]linkul pozei[/img] ... linkul pozei de mai jos e: https://www.4tuning.ro/forum/upload/t...natura_402.jpg ...
|
Mersic mult d tot Bogdan_16v :dance: AM REUSIT !!! :dance: YESSS!!!! credeam k n-o sa vad niciodata poza aia acolo jos....uhhhhh ,.....c ushurare.....multzumesc inca odata
|
.....apropo.....are ceva dak e poza 1pik mai mare?!!?
|
Re:
Quote:
nu ti-ar placea mai mult sa fie pusa la avatar, cum am eu? |
hmmmmm.....mi-ar placea sa fie si la avatar dak s poate... :D
....ma ajuti tu 200sx? |
2 Attachment(s)
Apesi pe Profile - vezi pasul1.jpg
apoi te duci la in partea de jos - vezi pasul2.jpg si acolo introduci fie link-ul acela , ori daca ai pe undeva pe hdd salvata imaginea o selectezi de acolo este posibil sa fie necesar ca imaginea sa se incadreze in anumite dimensiuni, in caz ca e necesar o faci si tu mai mica..... |
man.....stiu cum sa pun poza la avatar dar n-am cum s-o micsorez....mai bine zis, nu stiu cum
|
O redimensionezi pe calculator si-apoi o poti uploada aici, pe topic.
Pentru avatar, marimea trebuie sa fie 80x60. Pentru semnatura, ceva rezonabil. |
pai....tocmai asta e problema...ca nush cum sa fac k s-o redimensionez (imi trebuie vreun program ceva?!).......si semnatura....vi s pare mare?!
|
Pentru redimensionari facute cu cea mai mare usurinta, poti folosi ACDSee 7.0.
PS: au altii semnaturi mult mai mari, deci, a ta, e mic copil :wink: |
dar imi spune shi mie cineva cum pun 2 poze una langa alta?
|
asta da intrebare!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:52. |
- Copyright 2026 4Tuning