![]() |
Raliul Judetean 2005 - Program Competitional
Dupa cum v-am promis (akimoto) , iata Programul Competitional 2005 al Raliului Judetean :
5 Martie - Raliul Femina PREMIERA 9 Aprilie - Cupa ACR , desfas. la Timisoara , circuit international de viteza , cu piloti straini invitati. 14 Mai - Deta Super Rally 4 Iunie - Raliul Jimbolia 18 Iunie - VTM Timis (o alta PREMIERA) 23 Iulie - VTM Resita 10 Septambrie - Raliul Comlosu Mare 15 Octombrie - Raliul Apemin Buzias 19 Noiembrie - Super Cupa Blitz , raliu care v-a incheia sezonul. Campionii anului 2004 sunt : 1. Al. Borlovan , 2. Fl. Staici , 3. A. Regep. Pareri , opinii , intrebari , cine participa (aki , HHH , sa zicem Jeff) ? Stie careva in ce data are loc Raliul Banatului ? |
Borlovan o fost pe 2 in 2004, Staici pe 1
|
Re:
Quote:
si tot nu ai zis la care dintre probe te bagi. sau nu te-ai hotarat ? |
Regep = Dan Alin Regep?
Despre Raliul Banatului n-am gasit nimic, insa... Quote:
|
Re:
Quote:
la care o fi drumu fara hartoape |
Re:
Quote:
sper ca te-am luminat :wink: |
Unde se tine ?
stie careva locu' exact ? |
Asadar , sambata 5 martie , se va da startul festiv al Raliului Femina
in fata la stadionul Dan Paltinisan , si tot acolo va avea loc si prima proba speciala, una de indemanare pe 500 de metri. Apoi , raliul continua spre Calacea , Carani , si se va incheia in Timisoara , la Centrul Comercial Alfa , unde va avea loc o proba speciala de viteza pe distanta de 1.8 km. Inscrierile se fac in perioada 1-4 martie la Blitz , taxa fiind de 1.4 mil. lei pt 2 persoane. Raliul va fi urmat de traditionalul Bal Femina. Merem dimineata sa vedem startul ? Daca se hotaraste ceva dati un SMS. |
clar ca mergem, va fii interesant din cauza vremii :wink:
si mergem si la Alfa, sa vedem proba de viteza. wright? |
nu prea am inteles cum naiba se ajunge pe la Calacea , in fine
cum facem ? cum merem ? care merem ? io , corse merem sigur ... :D |
din pacate, mai mult ca sigur ca raliul se va anula cu o sapt din cauza zapezii depuse astazi :cry: . al naibii zapada ca m-am saturat de ea. :evil:
edited: mda, raliul nu s-a amanat. dar concurentii au evoluat plictisitor de incet, din cauza zapezii. showul a fost intretinut de pilotul unui Subaru Forester :wink: care bineinteles fiind singura masina cu tractiune integrala din concurs, nu a avut probleme |
imi zice si mie cineva ce modificari trebuie aduse unei masini pentru a participa la astfel de raliuri ?
|
Re:
Quote:
|
urmeaza 9 aprilie.
cine se baga ? s-a stabilit legea cu impartirea in 2 categorii ? 180 hp si peste ? |
alooo ?
nimeni nu mai zice nik ? la ce ora e deschiderea ? |
| All times are GMT +2. The time now is 15:53. |
- Copyright 2026 4Tuning