![]() |
E36 - 320 Coupe Vanos
7 Attachment(s)
In primul rand va salut pe toti colegi de forum, dupa o cautare de circa 3 saptamani , in sfarsit mi-am gasit pisicu pe care il cautam un 320i Vanos Coupe .Anul 1995 ,masina are 220.000 km, masina este adusa din Germania si inmatriculata din 2010 in Ro
Dotari: * computer bord * climatronic * toba REMUS * suspensie KW * bara fata M * scaune extensibile * eleron luneta * cotiera * trapa electrica * volan MOMO * tempomat original BMW din fabrica * oglinzi electrice si incalzite * geamuri electrice * inchidere din telecomanda * jante BBS 17 Mici planuri pentru viitor: Primul pas , voi schimba VOLANUL, SEMNALIZARI ALBE ,DIFUZOR SPATE,PRAGURI LUXURY,ANGEL EYES si nu in ultimul rand INTERIORUL !! Sper sa am puterea necesara sa-mi duc la bun sfarsit ceea ce mi-am propus! |
Re: E36 - 320 Coupe Vanos
frumoasa masina!!are potential!
|
frumoasa tare de tot.s-o stapanesti sanatos si sa ai chef si cash pt modificarile dorite.pe lg cele enumerate de tn poate ii tragi si la motor o curatare,ca e ff murdar vad,
|
Quote:
|
Foarte mișto, o bază extraordinar de bună. Baftă cu ce ți-ai propus:D:D
|
|
Arata bini di tat, am vazut o prin oras de cateva ori. Spune mi si mie daca vrei unde ai vopsit pragurile si spoilerul, am observat ca au iesit foarte bine. Bft in ceea ce faci si km cat incape.
|
Quote:
|
Arata bine.
Volanul ala e urat,se potriveste pe un logan Super Sport,cauta unul M. Narile negre...se vad mai bine. |
Quote:
Mersi pentru sfat , sa stii ca volanul s-a inlocuit doar ca nu cu unul M deocamdata , Narile le-am facut negru mat . postez aici cateva poze |
|
Buna Frumoasa masina , dami si mie niste detalii despre vopsea de unde ai procurato , cat a costat spray si caodul este Bostongrun metallic mai are un cod ceva ? , bafta arata bine ,faci o masina traznet din ea ;)
|
Am vazut masina prin oras....OEM si foarte bine ingrijita.Imi place foarte mult cum se aude finala.:-)
|
Salutare. Ti am vazut masina pe la poligon, ii sta bine cu geamurile foliate. Bft.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning