![]() |
Vand materiale tapiterie AUTO.
12 Attachment(s)
Produs :
Stofa , latime 1,50 m. Preț - 20lei/ml lățime 1.40m pentru plafon,fețe uși, etc... Preț - 30lei/ml lățime 1.40m (poza1) pretabil în special pentru scaune/banchete. Trimit in alte orase ramburs cu transportul platit de cumparator. Se poate ridica personal si de la sediul firmei noastre din Agnita : Strada : Avram Iancu Numarul : 12 Orasul : Agnita Judetul : Sibiu Contact: Y!M : [email protected], [email protected] Nr Tel : 0723072012. Pagină Facebook Pm, sau reply aici ! Firma noastra pune foarte mare accent pe satisfactia clientilor : daca din orice motiv nu sunteti multumit de calitatea produsului comandat, il puteti returna, iar noi va vom restitui cu placere banii. Nu ezitati sa cumparati de la noi. Iti oferim o gama diversificata de decoratiuni interioare pentru casa ta . Aici veti regasi produse de cea mai buna calitate la cele mai competitive preturi de pe piata. |
Re: Vand materiale tapiterie AUTO.
Sal, vreau sa-mi fac plafonul interior la masina negru, inainte a fost dat cu spray negru cred, si nu sunt multumit. Ce-mi recomanzi de la voi?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
ceva burberry ai pentru plafon?
|
Quote:
|
MODELUL CU GALBEN DIN POZA IL MAI AI?
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
salut zi-mi ca e disponibil modelul asta ..
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Din astea 3 modele am mai mult... |
3 Attachment(s)
Imitație de alcantara, ideală pentru plafon, culoare negru, material foarte bun.
Preț - 35lei/ml cu lățime de 1.40/1.50. Prin poștă/atlasib comanda minimă este de 3 ml sau 100 lei, mai puțin de atât puteți cumpăra doar de la Magazin. O să revin cu poze concludente. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:11. |
- Copyright 2026 4Tuning